Croes Moeke

Tegenover het voormalige gemeentehuis, in het hartje van Sevenum vind je café Croes Moeke. Het interieur van het gezellige café ademt de jaren ’70 en ‘80 uit maar de sfeer is zeker eigentijds te noemen. Ook hier ontmoet jong en oud elkaar om de dagelijkse beslommeringen met elkaar te bespreken onder het genot van een drankje.

In deze uitgaansgelegenheid aan de Raadhuisstraat vindt regelmatig een leuk feestje plaats. Zo staat er een aantal keren per jaar een avondje vol rock op het programma onder de noemer “Rocknight”. Tijdens deze avonden passeren diverse rockcoverbands de revue. Tevens kun je maandelijks bij Croes Moeke terecht voor Croes Control, met muziek van diverse DJ’s.

Of je nu ’s avonds gezellig wilt borrelen of op zondag middag uit wilt blazen na een flinke fietstocht, voor onze deur vind je een ruim terras waar je rustig kunt genieten van jouw favoriete drankje.

Ben je op zoek naar een vergaderruimte? Ook dan is Croes Moeke voor jou de juiste plek. Boven het café bevindt zich een ruime kamer, die we kunnen bespreken voor groepen tot 25 personen. Bel of e-mail gerust eens voor meer informatie.

Kortom, genoeg redenen om eens een kijkje te komen nemen!

Tot ziens bij Croes Moeke!

Openingstijden:
MA 19.00u-03.00u
DI Gesloten
WO 19.00u-03.00u
DO 19.00u-03.00u
VR 19.00u-03.00u
ZA 19.00u-03.00u
ZO 11.00u-03.00u

Neejs

Deze organisatie heeft nog geen eigen nieuwsberichten gepubliceerd.

Agenda

Deze organisatie heeft geen (nieuwe) evenementen in de agenda staan.

Recent