Zondag weer metal in Canix!

Het is alweer een tijdje geleden dat er een lomp metal affice op de agenda stond van OJC Canix, maar zondag a.s. is weer zover: een nieuwe editie van Metal Matinee! Maar liefst 3 bands zullen hun haren laten wapperen, gitaren laten ronken en hun drumstellen afsmeren voor de lokale metal fan!

Dit feest wordt afgetrapt door de nieuwe band Born Of Flames uit Tegelen en omstreken. Deze band bestaat uit ex-leden van onder andere Drowning In Tears, Necropolis en The Puked! Ze brengen lompe death metal in de stijl van Cannibal Corpse, Pestilence en Death.

Daarna zal Acid Deathtrip de planken betreden! Deze vijf heren zullen hun satanische boogie aan het Lottumse publiek ten gehoren brengen. Beïnvloed door lompe sludge en harde rock 'n' roll is dit zeker een band om de gaten te houden.

De afsluiter is ook geen onbekende voor OJC Canix! Collision is terug met een nieuw album en dat gaan we weten ook! Het album 'A Healthy Dose Of Death' wordt goed ontvangen en Collision speelt weer ouderwets door heel Europa. Thrash metal en grindcore gaan hand in hand, dus zorg dat je haren lang zijn en elastiekjes inleveren aub!

Reacties

collisiontammi schreef op :
Gaat helaas niet door, de nieuwe datum maken we binnenkort bekend! Wordt waarschijnlijk in mei!
Tonight at your house, it is not plouse