Zomaarpop zéér Geslaagd (Foto`s)

Afgelopen weekend vond alweer voor de 25e keer het festival Zomaarpop plaats in Oirlo ,georganiseerd door vele vrijwilligers van jongerensoos OJC Watjang?!? Wat ooit begon als eendaags festival is inmiddels uitgegroeid tot groots regionaal 2-daags festival waar zowel regionale, nationale en internationale bands de kans krijgen en waarbij ieder jaar vele jongeren uit de hele regio op af komen om twee dagen te genieten van goede bands en heel veel gezelligheid. Dit jaar een zéér geslaagde jubileum editie met op beide dagen een uitverkocht huis!!


Op de zaterdag opende de band The Dirty Denims het festival met een knallende rock set met invloeden van AC/DC, The Donnas en Danko Jones wist het publiek al meteen goed er bij te betrekken. Na de openingsact van The Dirty Denims op de mainstage begonnen de mannen van de Landidandidixodildosoundparade in een uitpuilende soos aan hun comeback gig op Zomaarpop: dat heeft iedereen geweten! De gehele avond puilde de soos uit en werd er flink gedanst, gesjanst en lol gemaakt zoals de mannen al enkele malen eerder deden op Zomaarpop. Ook de bands Garcia Goodbye uit België (vervanger This Is Total War) en Daily Bread bezorgde de bezoekers van Zomaarpop een lekkere set en lieten zien waarom ze beide flink aan de weg aan het timmeren zijn naar de nationale top!

Ook tijdens de tweede festival wisten vele jongeren het festival te bezoeken. Na de opening van Bite My Wire en de 25 jaar Zomaarpop show knalden op de mainstage de jonge gasten van de Paceshifters flink. Daarnaast volgde de bands MakeBelieve en natuurlijk het spectaculaire optreden van hoofdact Go Back To The Zoo. Zij speelden het hele festival plat met hun grote hits als ‘Electric´ en ´I´m the Night´. De vele bezoekers in de zaal zorgden voor een goede sfeer en het feestje werd nog eens bekroond met een heerlijke dj-set van de mannen van Nobody Beats The Drum!

Ook in de soos speelden onder andere DJ Sjoza, Puch Maxi en Andere Koek: zij zorgde voor een groots feest. De Cultuurbarbaren verzorgden het laatste optreden van Zomaarpop. Deze jubileumeditie was een groot succes met twee dagen een uitverkocht huis een groots succes!

Reacties