Zomaarpop (short version)

Festival Zomaarpop pakt groots uit tijdens 25e editie!
Organisatie verwacht a.s. weekend grote drukte in Oirlo tijdens jubileum Zomaarpop festival

Het belooft aankomend weekend - zaterdag 16 en zondag 17 oktober - een druk en gezellig festival te gaan worden in het kleine dorpje Oirlo. Twee dagen heeft jongerensoos OJC Watjang?!? namelijk een groot feest te vieren!


Dit jaar wordt het tweedaags festival namelijk voor de 25ste keer georganiseerd en is daarmee een van de oudste festivals van de regio. 25 jaren geleden, in 1985, begon het allemaal: een klein, eendaags festival, opgericht door enkele jongeren van OJC Watjang en is inmiddels uitgegroeid tot een tweedaags festival met vele honderden bezoekers, nationale bekende bands en bovenal een heerlijke gezellige sfeer. Door de jaren heen hebben er vele inmiddels bekende bands opgetreden, te denken aan: Krezip, Candy Dulfer, de Heideroosjes, en de Opposites.

Ook dit jaar treden er nationale bekende bands en artiesten op aangevuld met regionaal talent. Op de zaterdag zullen o.a. de Friese band Daily Bread en de Landidandidododildodixosoundparade, oftewel Landidandi, hun opwachting maken op het Zomaarpop podium. Aangevuld met festivalopener The Dirty Denims, This Is Total War en de uit Venray afkomstige DJ Sjuut beloofd het weer een gezellig spektakel te worden waar er tot diep in de nacht gefeest kan worden!

Om zondag fris en fruitig en vol energie aan dag 2 te beginnen nodigt de Zomaarpop organisatie iedereen uit om lekker te komen dansen en sjansen in de kelder! Vanaf 16.15 uur wordt er namelijk afgetrapt met de 25 jaar Zomaarpop show waar de DJ’s van Von Dance bij iedereen de voetjes van de vloer zal krijgen. Aangevuld met achtereenvolgens DJ Sjoza (house/electro), Puch Maxi (feestrock), Andere Koek (Ska!) en de Cultuurbarbaren (dj-collectief), is het te verwachten dat de soos een kolkende feestmassa zal worden!

Op de mainstage zullen o.a. grote landelijke bekende bands zoals Make Believe en Go Back To The Zoo hun opwachting gaan maken. Daarnaast zal het electro-collectief Nobody Beats the Drum er alles aan gaan doen om hun spetterende optreden van twee jaar terug op Zomaarpop te overtreffen. Het beloofd dus ook op de mainstage flink te gaan knallen!

Met in totaal maar liefst 15 bands en acts, verdeeld over twee dagen en twee podia beloofd het weer een groots feest te worden tijdens de 25e editie van het Zomaarpop festival. Het festivalterrein gaat zaterdag om 20.00 uur open en op zondag om 16.00 uur. Kaarten zijn alleen aan de dagkassa verkrijgbaar en kosten op zaterdag 8 euro en op zondag 10 euro. Een combi-ticket kost 14 euro. Meer informatie over het programma en het festival is te vinden op de website: www.zomaarpop.nl

Reacties

AIRMW schreef op :
Zojuist nog de Paceshifters (zondag 2e band) Live @ 3fm!! lekker knallen zondag!!