Zomaarpop festival presenteert line-up tijdens Kick-Off Party

Zaterdag 14 september Zomaarpop Kick-Off met optredens van Qube4, Brocco en Keezus Christus

OJC Watjang organiseert ook dit jaar weer het Zomaarpop festival in het eerste weekend van de herfstvakantie. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober zullen maar liefst twintig verschillende acts op het affiche staan van dit jaarlijkse festival. Dit gehele line-up zal worden gepresenteerd tijdens de Zomaarpop Kick-Off Party op zaterdag 14 september aanstaande. Tijdens deze avond zullen er ook optredens plaatsvinden van de band Qube4 uit Leunen, deejay Brocco uit Vlierden en deejay Keezus Christus uit Horst.

Eerstgenoemde band bestaat uit Pim Weijs op zang, Sten Jacobs op bas, Robin Manders op de drums. Samuel Smets en Joost Reintjes bespelen de gitaar. De vijf Leunse jongens spelen zowel bekende (rock)covers als eigen werk: nummers van Kensington, 3 Doors Down, Foo Fighters, Mumford and Sons zullen voorbij komen en daarnaast eigen geschreven nummers als ‘The Believer’ en ‘Walking On Fire’.

Na het optreden van de band zal de line-up worden gepresenteerd. Hierna kunnen de voetjes van de vloer met Keezus Christus. Geïnspireerd door disco zal deze jongen uit Horst de heupen en voetjes laten bewegen in de bekendste kelder van de gemeente Venray. Denk hierbij aan fijne deuntjes van Daft Punk, Kool & The Gang en The Village People.

Het slotakkoord is aan met Brocco: een jonge getalenteerde deejay uit Vlierden. Met zijn elektronische plaatjes gaat hij richting de r&b, bass en trap. Een energieke, opkomende deejay die bij de meisjes zeker goed in de smaak gaat vallen.

De entree op de Kick-Off is geheel gratis en de deuren gaan open om 21.00uur. Op deze avond maken bezoekers ook kan op gratis kaarten voor het Zomaarpop festival. Voor meer informatie ga je naar Facebook.com/Zomaarpop en Zomaarpop.nl

Reacties