Zomaarpop festival onthult line-up tijdens Kick-Off!

OJC Watjang organiseert voor de 29ste keer het Zomaarpop festival op zaterdag 18 en zondag 19 oktober. Meer dan twintig acts zullen op het affiche staan van het jaarlijkse festival. De gehele line-up van Zomaarpop wordt gepresenteerd op zaterdag 20 september in het jongerencentrum. Op deze avond is er ook een avondvullend optreden van ‘Flash!’.

Deze pop/rock coverband is afkomstig uit Sevenum. Het vijftal won eerder al de publieksprijs in de finale van Popsport en ook bij de Dutch Battle of the Coverbands ging ‘Flash!’ er met de publieksprijs vandoor. Met covers van o.a. Golden Earring, U2, Daft Punk, Foo Fighters, Kensington, Kings of Leon alsook eigen werk zal de band het podium betreden voor een mooi feestje.

Het Zomaarpop festival wordt traditioneel gehouden in het eerste weekend voor de herfstvakantie. In het verleden stonden bands als Krezip, The Opposites, de Heideroosjes en Kensington op het tweedaags festival. Sinds een aantal jaren wordt op de Kick-Off , een maand voor het festival, het programma gepresenteerd.

Zaterdag 20 september zal er bekend worden gemaakt wie er dit jaar naar Oirlo zullen afreizen. Het programma zal zoals altijd bestaan uit een mix van regionaal talent en nationaal bekende acts. De entree op de Zomaarpop Kick-Off is gratis. De deuren gaan open om 21.00uur. Op deze avond worden er ook gratis tickets voor het festival verloot. Voor alle informatie ga je naar www.facebook.com/zomaarpop en www.zomaarpop.nl.

Reacties