Zebrahead op Jera On Air

Na onder andere de bevestiging van Dropkick Murphys maakt de organisatie weer enkele namen bekend voor Jera On Air wat plaatsvindt op 13 en 14 juni.

De meest in het oog springende naam is die van Zebrahead. De punkers uit Californië zullen als één van de headliners op vrijdagavond het Jera On Air-podium beklimmen. Na bijna twintig jaar, tien albums, tientallen tours én een grammy nominatie voor hun cover van Metallica’s ‘Enter Sandman’ is deze band nog steeds vernieuwend en ziet het de fanbase nog elke dag groeien.

Wie Zebrahead zegt, zegt automatisch ‘Playmate of the year’. En dat is misschien wel onterecht. Deze kneiter van een hit, welke in 2000 zorgde voor de definitieve doorbraak van het vijftal, is namelijk niet de enige parel die de punkers produceerden. In de nazomer van 2013 kwam met ‘Call Your Friends’ alweer het tiende album op de markt. Een passende titel; bel al je vrienden en kom op vrijdag 13 juni genieten van deze rasartiesten op Jera On Air.

In de gemeente Horst aan de Maas zijn kaarten vanaf maandag 14 april verkrijgbaar bij Ster Videotheek Horst. Ook zijn hier campingkaarten te verkrijgen. Kaarten zijn ook gewoon online te verkrijgen via www.jeraonair.nl .

Voor meer info en alle namen check: www.jeraonair.nl

Reacties