Zaterdag: Gunz N' Rozes in Canix!

16 mei 2009
GUNZ N' ROZES
Support act: Hermse House Band


ben dabei: http://ojccanix.hyves.nl/events/3515202/GUNZ_N_ROZES/

Terwijl Guns N' Roses aan het aanrommelen is met Chinese Democracy, Velvet Revolver aan het proberen is om een capabele zanger te vinden, hebben wij gewoon de crème de la crème van de Guns N' Roses tributes geboekt: Gunz N' Rozes! In het voorprogramma staat de Lottumse rock band Hermse House Band!
De Hermse House Band is een band uit Horst en Lottum en is stevig aan de weg aan het timmeren om het regionale circuit te veroveren! De Hermse House Band speelt o.a. nummers van: The Hives, Artic Monkeys, Bloodhound Gang, Wolfmother en veel meer leuks.
Enige tijd geleden was er een band die we met z'n allen heel wat langer hadden willen koesteren; Guns N' Roses! De energieke GN’R - Sfeer - Show met de overbekende spectaculaire live-acts die een decennium lang tot ongekend groot succes had geleid kwam echter helaas tot een vroegtijdig einde toen de originele bezetting uiteenviel... Maar het onvergelijkbare Guns n' Roses - Fan - Gevoel leeft voort… Wereldwijd en dicht bij huis worden er op alle radio-stations dagelijks Guns n' Roses Hits gedraaid die door alle leeftijdscategorieen uit volle borst worden meegezongen. Guns n' Roses Hits zijn de Rode-draad die dwars door alle Rock & Pop-scene-genres heen, zeer hoog gewaardeerd worden. Getuige; Al jarenlang staan hun mega hits "Sweet Child O' Mine" "Paradise City" en "November Rain" in elke Top 1000 en Top 500 Aller-Tijden zeer close to Number 1. Natuurlijk kan het dan niet uitblijven dat een groep Die-Hard- Guns n' Roses -Fans ten tonele verschijnt en als groot eerbetoon aan zowel de originele band als aan de miljoenen fans een Tribute-Band opricht; Gunz N' Rozes! Dit Monster Of Rock is Winnaar van de Dutch Undercover Award, speelde in Ahoy en brengt de onvergetelijke Guns N' Roses glorie-dagen opnieuw tot leven op!

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €7,-

www.canix.nl
www.myspace.com/canixlottum
www.ojccanix.hyves.nl

Reacties