Zaterdag carnavalskledingbeurs

Nu het carnavalsseizoen weer voor de deur staat, begint het bij veel mensen alweer te kriebelen. Bent u toevallig op zoek naar een nieuwe outfit voor carnaval, of bent u juist uitgekeken op uw carnavalskleding, dan is deze beurs beslist iets voor u.


Toneelvereniging Poespas organiseert zaterdag 22 januari a.s. een carnavalskledingbeurs in zaal Debije te Hegelsom. Wij willen u hier op wijzen zodat u de tijd hebt om al in uw koffers of carnavalsdozen te kijken of u iets aan te bieden heeft.

Alles kan ingeleverd worden, kinderkleding, kleding voor volwassenen en groepen, Natuurlijk zijn diverse accessoires ook welkom.
Inleveren van kleding en accessoires kan op zaterdagmorgen 22 januari van 9.00-10.30 uur. De verkoop van deze artikelen is van 11.00-12.30 uur.

Duidelijk aangeven of alles los verkocht mag worden of als een geheel. Indien als een geheel, dan graag de losse accessoires in een doorzichtige tas bij het betreffende kledingstuk inleveren. Wanneer u zich aanmeldt dan krijgt u een persoonlijk nummer toegewezen. Voorzie de kleding van schilderstape en vermeldt duidelijk het nummer samen met de prijs hierop. (Tip: mocht een te verkopen artikel uit meerdere delen bestaan, geef dan op het kledingstuk aan om hoeveel delen het gaat.)

Opgave hiervoor is mogelijk bij Mieke Keizers te Hegelsom -- tel. 077- 3984429, bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur.
Kleding kan aangeboden worden voor een zelf te bepalen prijs (70% is voor de aanbieder en 30% is voor de organisatie).

Reacties