Zaterdag a.s.: The Bruceband in Canix!

Bruce Springsteen komt naar Lottum? Helaas niet, wel een uitstekend alternatief: The Bruceband! The Bruceband is de beste tribute band aan de Boss en staat voor een indrukwekkende show en zal dezelfde sfeer opwekken als Bruce Springsteen en de E-Streetband zelf! Kortom: een spetterend concert met muziek van Bruce en veel interactie tussen de band en het publiek!

De Boss van de lage landen heet Robert Philippi. Robert heeft wat van de voice, wat van de looks en ook wat van de uitstraling van Bruce en uiteraard de worn-out telecaster en mondharmonica bij de hand. En dat maakt een optreden van The Bruceband een feest van herkenning. De band is inmiddels erg goed op elkaar ingespeeld geraakt en door de jaren een echte vriendengroep geworden. Het plezier is duidelijk te zien en dat slaat altijd over op het publiek.

De bandleden zijn zeer gedreven en ervaren muzikanten. De ritmesectie van de band bestaat uit drummer Michael van Werven en bassist Richard Oude Vrielink. Samen zetten zij de basis neer voor het stevige rockrepertoire van de band. Gitarist is Chris Lelieveld, hij neemt de meeste gitaarsolo’s voor zijn rekening. Voor de ruige orgelpartijen en de subtiele piano en accordeon partijen is zijn Ruud van der Schaaf en Frederik Hamster verantwoordelijk. Saxofonist Dr. K. speelt naast sax ook akoestische gitaar, mandoline, en percussie.

De band speelt uitsluitend songs uit het repertoire van Bruce en beheerst inmiddels dik 6 uur van het enorme repertoire. En er komen steeds meer songs bij. Van de eerste CD tot en met de laatste. Bij elk optreden komen in ieder geval de bekende hits aan bod. Verder speelt de band ook een groot aantal minder bekende nummers, maar dat geeft ieder optreden weer een eigen sfeer. Een optreden is nooit hetzelfde. Door het enorme repertoire wat de band beheerst, doet de band net zoals Bruce inmiddels ook verzoekjes, als het maar liedjes van Bruce zijn.

Open: 20.00u / Aanvang: 22.00u / Entree € 8,50

Reserveren kan via programmering@canix.nl

Reacties