Zaterdag 23 maart - Rave 1.8 in OJC Niks

Aanstaande zaterdag zal OJC Niks in het teken staan van electronische muziek. Het programma zal de diepte in duiken met een line-up voor de muzikale fijnproever.

De headliner is PONY. Vanuit het diepe zuiden zullen zij de avond vullen met deep house. Na de line-up gedeeld te hebben met grootmeesters als Todd Terje en Jamie Jones is dit duo niet meer te stoppen. Als onderdeel van hun landelijke tour zullen zij ook bij de bezoekers van Rave 1.8 een glimlach op de gezichten toveren.

Maximiljan zal de bezoekers opwarmen met opzwepende house. Deze Amsterdamse producer is de laatste tijd vooral actief in het buitenland, dus dit is een van de weinige kansen die je de komende tijd krijgt om deze creatieve held te bewonderen in Nederland.

De avond zal afgesloten worden door Rave-resident Randy. Hij zal een mix van house, disco en alles wat er enigszins in de buurt ligt afleveren. Zorg dat je dit niet mist!

De deuren openen om 21:30 en het feest gaat door tot 03:00. Als je voor 22:30 binnen bent betaal je geen entree! Na 22:30 bedraagt de entree drie euro. Kijk voor meer info op de Facebook pagina: http://on.fb.me/10mH6Un

Reacties