Willie Wartaal en Stef Classens op 29e editie Zomaarpop festival

Afgelopen zaterdag werd in jongerencentrum OJC Watjang in Oirlo de line-up voor de aankomende 29e editie van het Zomaarpop festival gepresenteerd. In totaal reizen 22 acts af naar het Venrayse kerkdorp op zaterdag 18 en zondag 19 oktober. Hoofdacts zijn dit jaar onder meer rapper/dj Willie Wartaal en singer-songwriter Stef Classens.

Willie Wartaal is vooral bekend van de populaire hip hop formatie De Jeugd van Tegenwoordig met hits als ‘Watskeburt?’ en ‘Hollereer’. Hij is de afsluiter op de Main Stage. De uit Veulen afkomstige Stef Classens won dit jaar het VARA-programma ‘De Beste Singer-Songwriter’. Momenteel toert hij met de finalisten door heel Nederland.

De line-up is ook dit jaar weer zeer gevarieerd. Zo staan ook o.a. de techno dj De Sluwe Vos, de 10-koppige Amsterdamse Gallowstreet Brass Band, de Spaanstalige ska-band TenTemPiés en de Venrayse band Pacific Horrific op het affiche. In totaal bestaat het programma uit 22 acts. In het verleden wist het jongerencentrum al grote namen als Kensington, Kraantje Pappie, Krezip en The Opposites naar het kerkdorp te halen.
Op www.zomaarpop.nl vind je de gehele line-up en alle informatie over het festival.

Reacties