Weistock zit erop

Afgelopen weekend was het dan zo ver: Weistock. In een tent op de skatebaan in Lottum braken diverse 'artiesten' de tent af en daarmee was het dan ook een erg gezellig festival.

Zoals jullie hopelijk gezien hadden, had Dreksbak dit weekend zijn camera ook in de tent hangen en er werd er dit keer ook voor het eerst het geluid meegestreamed. Getuige de statistieken is daar redelijk veel gebruik van gemaakt, om over de bezoekersaantallen van onze site nog maar te spreken: we hadden dit weekend bijna net zoveel bezoekers als in ons openingsweekend.

Net als op Alcatrazz hebben we ook dit keer een timelapse gemaakt. Daar leggen we op het moment de laatste hand aan, dus die zal wel vandaag of morgen online verschijnen.

Wij danken dan ook de jongens (en meisjes) van O.J.C. Canix voor de zeer prettige samenwerking en wij kijken al uit naar de volgende editie van Weistock!

[size=6.5](Andere organisaties die ook graag onze webcam op hun feest willen hangen kunnen ons trouwens nog altijd mailen op redactie [at] dreksbak [punt] nl.)[/size]

Reacties