Weistock nieuws!

Het is een tijdje stil geweest rondom het Weistock kamp, de Weistock organisatie is hard bezig geweest met het boeken van bands, artiesten en dj’s! Wat de denken van het Boston (USA) en Amsterdam afkomstige ska/punkrock gezelschap Jaya The Cat, de Brazilianen metal gasten van Seita, de smartlappen van Appie Hein (laat iemand anders op de kleintjes passen!), de elektro/rock van Roccoman en nog veel meer. Op zaterdag sluiten we af met Big Shampoo And The Hairstylers, dit rockabilly/rock & roll gezelschap speelt oude en nieuwe hits in een swingend jasje! Voor meer info over deze namen neem een kijkje op de nieuwe website (www.weistock.nl of www.canix.nl/weistock)! Ook zullen vanaf 1 juni van start gaan met de kaartverkoop!


WEISTOCK IS SPONSOR VAN LET'S RIDE FOR DUCHENNE
In zeven dagen tijd zevenhonderd kilometer afleggen, op de fiets. Veel jongeren kunnen wel een beter manier bedenken om hun tijd door te komen. Micky Verhaeg, Bart van de Laar en Ron Cox kunnen echter niet wachten tot ze aan de fietstocht kunnen beginnen. Het is namelijk allemaal voor een goed doel: geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne, een zeldzame spierziekte. Deze drie heren doen mee aan de Duchenne Heroes, een mountainbiketocht van zeven dagen van Luxemburg naar Nijmegen. Meedoen aan deze pittige tocht kan niet zomaar. Alle deelnemers moeten namelijk 2.500 euro aan sponsorgeld meebrengen. Dit doen ze ook door middel van een loterij! In deze loterij kun je ook kaarten voor Weistock winnen, dus surf snel naar www.letsrideforduchenne.nl en doe mee!

PROGRAMMA
Het programma van Weistock voor zover:

5 Minute Window (Metal)
30 Past 7 (Rock)
Appie Hein (Smartlappen)
Big Shampoo And The Hairstylers (Rockabilly/Rock & Roll)
Circus Luijten En Kornuiten (Amusement Voor De Kleintjes)
Dead Elvis And His One Man Grave (One Man Trash)
DJ Peppie (Metal DJ)
Jaya The Cat (USA/NL) (Reggae/Punkrock/Ska)
Remorse (Thrash Metal)
Roccoman (Elektro/Dance)
Seita (BR) (Death/Thrash Metal)
Shoarmapapa En De Pittige Pita's (Cabaret)
S.T.O.E.R. (Stoere Patsers Tribute)
The Tumblin' Dice (Rolling Stones Tribute)
Tributör (70s & 80s Heavy Metal/Hardrock/Classic Rock)

Hou de website van Weistock (www.weistock.nl) in de gaten, want er komen nog 4 geweldige namen bij!

Reacties

Monstertruck schreef op :
Sjiek programma.
volgens mij weet ik al wie een van die 4 geweldige namen zijn......of niet......??hmmm of heb ik dat gedroomd hmmm ik weet et niet meer precies! :) haha

ach ja PARTY wurd et zowiezow! :D
collisiontammi schreef op :
hahaha, ik denk het niet, want ze zijn nog niet geboekt :-). We wachten op 3 bevestigingen, en de metalband moeten we nog uitzoeken! Zorg voor een uitgeruste lever e goede zin!
Tonight at your house, it is not plouse
Jules schreef op :
Ben helaas op vakantie..... maar leuk programma!!!
collisiontammi schreef op :
je moet je holidays beter plannen :)... ik denk dat we volgende week nieuwe bands bekend kunnen maken
Tonight at your house, it is not plouse