Weistock maakt eerste namen bekend!

18 en 19 Juli 2009
Weistock Festival: De eerste namen!!

Ook dit jaar zal OJC Canix weer het jaarlijkse festival Weistock organiseren. Weistock zal plaatsvinden in de zomer op 18 en 19 juli. Uiteraard weer op de Skatebaan. Dit zal dus weer 2 dagen feest zijn met muziek, cabaret, een vleugje kunst en een gezellig pilsje. De eerste namen van het festival staan al vast:

Aux Raus (Gabber Punk)
Imke & Shinta (Pop)
International Paper (Metal)
Municipal Waste (Thrash Metal/Crossover)
Stratex (Heavy-, Death & Thrash Metal)

Hou de website van Weistock (www.canix.nl/weistock) in de gaten, want er komt nog veel meer fijns bij!

Municipal Waste uit Richmond, Virgina (USA) doet oude tijden herleven. De jaren tachtig om precies te zijn. Old school trash metal, crossover en hardcore is wat deze mannen voorschotelen. Municipal Waste staat voor een grote orgie van bier, zweet en ultra snelle Metal. Voor liefhebbers van Nuclear Assault, (oude) Corrosion of Conformity en Suicidal Tendencies.
De Amsterdamse gabber-punkers van Aux Raus staan altijd garant voor een opruiend feestje. Stuiter vrolijk mee op de waanzinnige technopunk van deze enfants terribles van de dancescene. Of was het nou toch van de punkrock?
Lottumse metal komt van International Paper en Stratex... International Paper liet op het Canix Metal Fest al horen hoe het zou klinken als Motörhead enkele nummers van Metallica zou coveren.
Stratex is een nieuwe heavy, thrash en death metal tribute band ontstaan uit de Stormtroopers Of Death coverband Z.O.D.! Laat je haren groeien, neem die spijker jasjes en camo of spandex broeken mee, pak een biertje en headbangen maar.
Naast al dit muzikale geweld is er ook plek voor een subtile noot op Weistock, daarvoor zorgen Imke & Shinta... 2 jonge dames die samen als akoestisch duo zullen optreden. Denk aan alternatieve nummers van onder andere Alanis Morissette enz. Fijne luistermuziek!

Voor meer info: www.canix.nl/weistock

Ben jij ook dabei?
Zaterdag: http://weistock.hyves.nl/events/3484142/Weistock_Festival_2009
Zondag: http://weistock.hyves.nl/events/3484153/Weistock_Festival_2009

Reacties

TomG schreef op :
Bin dabei!