Weistock 2010: De eerste namen!

17 en 18 Juli 2010
Weistock Festival: De eerste namen!!

Ook dit jaar zal OJC Canix weer het jaarlijkse festival Weistock organiseren. Weistock zal plaatsvinden in de zomer op 17 en 18 juli. Uiteraard weer op de Skatebaan. Dit zal dus weer 2 dagen feest zijn met muziek, cabaret, een vleugje kunst en een gezellig pilsje. De eerste namen van het festival staan al vast:

The Pinebox Boys (USA, Horrorbilly)
Remorse (Thrash Metal)
Shoarmapapa En De Pittige Pita's (Cabaret)
The Tumblin' Dice (Rolling Stones Tribute)
Tributör (70s & 80s Heavy Metal/Hardrock/Classic Rock)
S.T.O.E.R. (Stoere Patsers Tribute)
DJ Peppie (Metal DJ)
5 Minute Window (Metal)

Hou de website van Weistock (www.canix.nl/weistock) in de gaten, want er komt nog veel meer fijns bij!


The Pine Box Boys spelen een mix van bluegrass, americana, hill billy old time en country. Ze zien eruit als de mannen van ZZ Top met baarden tot op hun buik en haar tot op hun kont. Met hun begrafenisondernemers kostuums en akelige zwarte Stetson hoeden lijken ze echt angstaanjagend, maar niks is minder waar. Wanneer ze de banjo, contrabas, akoestische gitaar en fiddle bovenhalen om opzwepende muziek spelen zoals The Hackensaw Boys of Johnny Cash.
De stampende drums, groovende basslijnen, scherpe gitaren en de schuurpapieren stem van een beer van een zanger zorgen ervoor dat je dit optreden van Remorse niet kan missen!
Het cabaret gezelschap Shoarmapapa En De Pittige Pita's moet iedereen gewoon een keer in zijn leven gezien hebben!
The Tumblin' Dice spelen al vele jaren de muziek van de beste Rock & Roll band ter wereld, The Rolling Stones. Een uitspraak van the roadmanager van de Stones was, "they don't look like the Stones but they fuckin' sound like the Stones.
Tributör zal zorgen voor gouwe ouwe heavy krakers, waar de nostalgie vanaf druipt alsof de klok 25 jaar wordt teruggezet!
De Stoere Patsers tribute band S.T.O.E.R. heeft op het jaarlijke Hoedebal een uitstekende indruk achter gelaten, dus mogen ze terug komen om Weistock op zondag af te sluiten.
5 Minute Window is opgericht uit leden van o.a. voormalig Noisy Stuff, Clover en het nog steeds bestaande Jellygoose en Voltage. 5 Minute Window wil graag energieke muziek spelen die het beste bij hun past en is tot de conclusie gekomen dat dit een mengeling van metal maar voornamelijk rap-metal zal zijn.

Voor meer info, neem een kijkje op de nieuwe website: www.canix.nl/weistock

Reacties

Lennart schreef op :
mag wel een lees verder kopje bij of niet
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
collisiontammi schreef op :
Die komt altijd na een uurtje of 2, wellicht ge-edit door iemand van dreksbak :).
Tonight at your house, it is not plouse