Webcam Guinness Records DJ Marathon

Niemand minder dan Bart Jenniskens, tevens deejay onder de noemer ‘Distorted Revelation’, heeft de handschoen opgepakt. Hij zal een gooi doen naar Guinness Record Dj Marathon. Op 1 mei zal Bart beginnen met de poging. Online kun je mee kijken en luisteren via de Dreksbak livestream.

In 2012 organiseerde De Lange Horst haar eerste eigen gooi naar het ‘Guinness Record Dj Marathon’. Sven Witt, wellicht beter bekend als Dj Svizl, deed een gooi naar het toenmalige Guinness Record van 130 uur. Hij kwam ver, heel ver, met zijn poging maar moest helaas in het zicht van de haven opgeven. Maar liefst 106 uur had ‘onze Sven’ het volgehouden. De sfeer was goed en het café was net zo lang geopend als dat onze Sven bezig was.

Sven werd in de gaten gehouden door de lokale media maar ook zelfs de landelijke media. 3fm wijdde een dagelijks item aan Svizl tijdens de Coen & Sander-Show.

Nu, 2013, is het Guinness Record aangescherpt. Maar, chauvinistisch als wij zijn, zijn er nu twee records te verbreken. Het ‘Lange Records Dj Record’ en het ‘Guinness Records Dj Record’.

Houd de social media en de website van De Lange Horst in de gaten voor een specifieke tijd. Wellicht leuk om te melden: die zaterdag begint ook de Hôrster Kermis… Tevens valt deze woensdag in de meivakantie, dus heeft iedereen volop mogelijkheid om Bart te komen steunen!

Reacties