We Need You!

Jaja, insert hier maar standaard Uncle Sam plaatje.

Maar goed, Dreksbak groeit nog steeds, en we merken steeds vaker dat we op bepaalde vlakken gewoon 'expertise' missen. Daarnaast willen we sowieso al heel veel, maar kunnen we dat allemaal niet door tijdgebrek.

Daarom willen we je vragen of je ons misschien wilt helpen, onder de "Lees Verder >" staat een vacatureoverzicht. ;)


PR & Sales-medewerker (m/v)
Laten we maar gewoon eerlijk zijn: onze bak met geld blijft maar leeglopen, en we hebben eigenlijk nog steeds geen inkomsten. We zoeken eigenlijk nog mensen die hier hun licht over willen laten schijnen en meehelpen. Het zou erg wenselijk zijn als zoiemand ook een aantal weken op dinsdagavond langs kan komen.

Juridisch Adviseur (m/v)
De laatste tijd krijgen we steeds vaker mailtjes waar bepaalde acties van ons worden gevraagd, waar we zelf niet helemaal achter staan. (Zie bijv. het DJ Branco debacle. Eigenlijk zoeken we mensen die ons (serieus) kunnen adviseren bij dit soort zaken.

PHP-ontwikkelaar (m/v)
(Niemand doorvertellen hè) Maar Dreksbak is in anderhalf jaar nogal uit de klauwen gegroeid, en we zijn achter de schermen al bezig met heel voorzichtig te kijken naar Drekbak v2. Aangezien dat weer genoeg werk gaat kosten, kunnen we altijd PHP-ontwikkelaars gebruiken. Zeker de eerste tijd is het belangrijk dat je op dinsdagavond aanwezig kunt zijn.

Grafisch ontwerper (m/v)
Naast een nieuwe code, willen we dan ook het grafisch ontwerp van de site een beetje onder handen nemen. We kunnen dan daarvoor ook altijd mensen gebruiken die niet bang zijn voor een beetje Photoshop en verstand hebben van interface design.
Daarnaast zoeken we mensen die af en toe kleine dingetjes voor ons kunnen ontwerpen. (Bijv advertenties, headers, flyers en andere elementen).

Partyfotograaf (m/v)
Het lijkt wel of er steeds meer feesten zijn, en op het moment hebben we maar één fotograaf :(. Daarom vragen we uiteraard iedereen zoveel mogelijk foto's van hun feestje te uploaden.
Maar we zoeken nog altijd mensen die ook voor ons naar feestjes willen gaan om daar foto's te maken. Wij regelen dan de toegang voor je, en vaak krijg je zelfs wat consumptiemuntjes. :)
In dat geval is een spiegelreflexcamera wel een grote pré, en verwachten we met enige regelmaat foto's van je.

Redactielid (m/v)
Naast fotografen zoeken we ook altijd mensen die stukjes willen schrijven voor de site. Dat kunnen nieuwsberichten, partyverslagen of gewoon columns zijn, maar content = goed. :) En het grote voordeel is: dit kun je gewoon vanuit school tijdens de les doen :D

Organisator (m/v)
Nu het 1000ste lid steeds dichterbij komt, zijn we al voorzichtig aan het inventariseren of we weer een feestje gaan houden. Aangezien dit het nodige werk met zich meebrengt, zijn er misschien wel mensen die mee willen denken en helpen bij dit feestje. (Als het er komt)

Dreksbak Crewlid (m/v)
Oké, niks gevonden in ons lijstje hierboven, maar wil je ons tóch helpen? Dat kan, mail maar en zeg ons wat je denkt dat je voor ons kunt doen!

Arbeidsvoorwaarden
Dreksbak biedt je een gezellig team om in te werken. We zitten praktisch iedere dinsdag in ons lokaal in 't Gasthoês,
Daarnaast gaan we ieder jaar een keer iets gezelligs doen met alle crew.
Ook krijgt je naam een te gaaf kleurtje in de lijst van leden-maten.
En het belangrijkste: je bent gewoon crew van de vetste site van Horst aan de Maas! :D

Interesse?
Mooi, wil je ons helpen: mail dan even naar redactie [at] dreksbak [punt] nl :D Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Reacties

Koen schreef op :
Ik zie niets terug over de zakjes chips in de arbeidsvoorwaarden?
Gradje schreef op :
O ja: in ons lokaal staat ook een grote chipsmuur!!!!
I'm on a horse.
RoyBouten schreef op :
Wil altijd met raad en daad bijstaan, maar weet niet of jullie dat als belangenverstrengeling zien.
Britske schreef op :
Ik heb geen tijd en ik zou niet weten wat ik zou kunnen doen, anders had ik graag geholpen.
collisiontammi schreef op :
geen tijd, anders zou ik graag willen helpen met de layout.
Tonight at your house, it is not plouse
Joeri schreef op :
Hmmz, wellicht dat ik nuttig kan zijn. Moet ik wel niet met mijn gebroke poot op de bank hange
Gradje schreef op :
@RoyBouten mwoah, wij zijn een vrij open platform, hebben vooralsnog niet zoveel belangen. (Heel misschien caféeigenaren ;)

@Britske Ah, je kunt toch programmeren? php heb je zo geleerd :P (Maar als je geen tijd hebt gaat het over :( )

@collssiontammi Dat is zeker zund, had graag een layout van jouw hand gezien :) Maar Koen en ik zijn gisteren begonnen aan een nieuwe concept-layout (zal nog wel minstens een half jaar duren voordat die helemaal klaar is).

Daarnaast waren we trouwens van plan om een keer een 'borrel' te organiseren, waar iedereen eens z'n mening kan geven, en waar we eens samen kunnen praten over Dreksbak. Ook is dat voor ons een mogelijkheid om jullie eens wat meer cijfers te laten zien.
I'm on a horse.
bramk schreef op :
PHP-ontwikkelen zou ik best mee willen helpen, alleen jammer genoeg op het moment ook echt te weinig tijd. Hopelijk later!
collisiontammi schreef op :
Quote: Gradje@collssiontammi Dat is zeker zund, had graag een layout van jouw hand gezien :) Maar Koen en ik zijn gisteren begonnen aan een nieuwe concept-layout (zal nog wel minstens een half jaar duren voordat die helemaal klaar is).
Naja, ik repeteer elke dinsdag in 't gasthoes, dus kan eventueel ook wel bij jullie een keertje naar binnen lopen.
Tonight at your house, it is not plouse
Maarten schreef op :
Ik zou wel eens willen proberen om af en toe een column te schrijven over zaken in en rond Horst aan de Maas !! Ik schrijf met grote regelmaat blogs op mijn hyves !! Kijk er maar eens door heen en dan hoor ik wel of het in de smaak valt....

p.s. m'n hyvesadres staat in mijn profiel
Dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.
Britske schreef op :
Quote: Gradje@Britske Ah, je kunt toch programmeren? php heb je zo geleerd :P (Maar als je geen tijd hebt gaat het over :( )

Ja, ik kan programmeren. Inge gaat volgend jaar in België op stage, dus dan komt de dinsdagavond tijdelijk vrij. Heb nog geen kaas gegeten van databases en php (nja php heeeeel minimaal). Maar wie weet.

edit: Ik heb even kort een php tutorial doorgekeken en dit stelt eigenlijk niet zoveel voor. Vanaf begin februari kan ik denk ik wel een paar maandjes helpen. Na de zomervakantie misschien zo nu en dan ook wel.
Britske schreef op :
Quote: Gradje@Britske Ah, je kunt toch programmeren? php heb je zo geleerd :P (Maar als je geen tijd hebt gaat het over :( )

Ja, ik kan programmeren. Inge gaat volgend jaar in België op stage, dus dan komt de dinsdagavond tijdelijk vrij. Heb nog geen kaas gegeten van databases en php (nja php heeeeel minimaal). Maar wie weet.
Nakkie schreef op :
Ik zal ook maar weer eens een wekelijkse column gaan schrijven.

Toch wel zo tof.
Too weird to live, and too rare to die.
bramk schreef op :
PHP-ontwikkelen zou ik best mee willen helpen, alleen jammer genoeg op het moment ook echt te weinig tijd
Bert schreef op :
Ik heb ook eventjes gemailt, krijg ik dan ook een roze gebruikersnaam net als Nakkie?
Randy schreef op :
Binnenkort begint mn journalistiek minor en wat ik daar dan geleerd heb wil ik ook wel in de praktijk gaan toepassen op dreksbak. Maar dat duurt nog efkes, laat het tegen die tijd wel weten.
donnybrookhc schreef op :
Tenzij jullie ook een afdeling in de gahandicaptenzorg beginnen kan ik niks voor jullie betekenen
Britske schreef op :
Dat ligt er aan of branco nog vaak komt.
Koen schreef op :
Quote: BritskeDat ligt er aan of branco nog vaak komt.
:D
Koen schreef op :
Quote: collisiontammiNaja, ik repeteer elke dinsdag in 't gasthoes, dus kan eventueel ook wel bij jullie een keertje naar binnen lopen.
Dus dat waren jullie! Stratex?
Gradje schreef op :
Quote: donnybrookhcTenzij jullie ook een afdeling in de gahandicaptenzorg beginnen kan ik niks voor jullie betekenen
Ja, we zijn er ook nog over na aan het denken om een stukje "nazorg" te bieden. Een soort Korrelatie voor de bezoekers dus... Misschien dat je onze telefonische helpdesk wilt bemannen? :)
I'm on a horse.
TheDYP schreef op :
ik heb net een nieuwe spiegelreflex gekocht, maar met die drukte in de lange durf ik het nog niet meteen aan om zo'n ding ook mee te gaan sjouwen (A). php kan ik ook wel, maar heb het helaas redelijk druk met school.... :s
Judith schreef op :
ik zou best iets willen doen maar ik zit doordeweeks in Breda dus ik zou niet elke dinsdag kunnen komen
Strid schreef op :
Quote: Judithik zou best iets willen doen maar ik zit doordeweeks in Breda dus ik zou niet elke dinsdag kunnen komen
Dat probleem heb ik dus ook dat ik niet elke dinsdag er bij kan zijn, maar ik hoorde dat dit niet erg was :P
Snoei schreef op :
als er genoeg man zijn die ook op een andere avond dreksbak kunnen verbeteren, voegen we gewoon naast de dinsdag nog een dreksbakavondje toe?
youssef schreef op :
wil best een keer kijkje kome nemen voor pr/sales.. moet ik wel tijd hebben en in de buurt zijn
Joeri schreef op :
Snoei, donderdag's zou joeri altijd beschikbaar zijn!