We Love The 90's in 't Podium

Aanstaande vrijdag zal café ’t Podium weer in het teken staan van de jaren ’90! Het afgelopen jaar is 't Podium gestart met “Podium loves the 90's. Dit zorgde voor onvoorstelbaar gezellige avonden waar nog lang van nagenoten werd. Eindelijk zijn weer eens die oude bekende hits en de vele one day fly’s te horen!

Vrijdag 30 januari krijgt Podium loves the 90's een vervolg met de gast DJ's van The Smashing Idiots. Met hun oorverdovende We Love 90’s show zullen deze mannen de zaal op de kop gaan zetten met de grootste hits en de sterren van de jaren 90!

Bezoekers van de laatste editie van Zomaarpop konden niet om de Smashing Idiots en hun 90's party heen. Een van de hoogtepunten van het festival waren deze twee totaal gestoorde DJ’s die met hun spetterende 90’s show zéér bij het publiek in de smaak vielen.

Aanstaande vrijdag zullen The Smashing Idiots met hun We Love 90’s show neerstrijken in café ’t Podium in Venray. Ook dit keer zullen zij weer alles uit de kast halen om het publiek te gaan vermaken!

Niet alleen die gouwe ouwe en af en toe ook foute platen uit de jaren 90 zullen tijdens deze avond door de speakers dreunen, diverse special guests maken namelijk het feest compleet! Wie of wat dit zijn wil men nog niet geheel verklappen, maar dat je dit niet mag missen is één ding wat zeker is! Zo zal onder andere good old Captain Jack van de partij zijn en zullen de Spice Girls hun rentree maken!

Voor We Love The 90's met the Smashing Idiots in 't Podium wordt geen entree betaald en de bierprijs wordt ook even teruggedraaid naar de jaren 90... een biertje voor 3 gulden, een berg gezelligheid en hilarische optredens. Kortom geen reden om thuis te blijven... reden om te komen feesten!!

Meer informatie over deze en of andere activiteiten in 't Podium is te vinden op podiumvenray.nl of de hyves van the Smashing Idiots: we-love-90s.hyves.nl!

Reacties

RickT schreef op :
Kijk aan, Dreksbak groeit en groeit. Nu ook al Venray.
Jory schreef op :
"Gee, Brain, what do you want to do tonight?"
"The same thing we do every night, Pinky, Try to take over the world!"
:P
En tot die tijd... Bitterballen!
Gradje schreef op :
"Are you pondering what I'm pondering?"
"Yeah Brain, but where are we going to find a big red shoe?"

(min of meer officiële statement: dit is een feestje waar mensen van Watjang draaien, nu werd Zomaarpop ook best goed bezocht door mensen vanuit Horst aan de Maas, en zijn wij als Dreksbak.nl vorstelijk behandeld tijdens Zomaarpop, dus vonden we dat dit wel een keertje kon)
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Naja moet sowieso kunnen vind ik, Venray ligt (nog net) op fietsbereik.
Ik bedoel er staan ook activiteiten van 't kubke en de zenith in de agenda.
Nakkie schreef op :
Jammer dat het nooit echt druk is in het podium, in ieder geval de laatste tijd
Too weird to live, and too rare to die.