Wat nou herfst?

Vandaag is het alweer de eerste dag van oktober en de zomer lijkt nu ook echt voorbij: de hele week regent het al goed. Tijd om in het weekend weer lekker met een warme chocolademelk voor de buis naar Million Dollar Wedding te kijken zou je zeggen.

Mooi niet.

Op de eerste plaats wordt dit weekend weer de After Summer Party georganiseerd: rondom de kasteelruïne spelen aanstaande zaterdag weer een aantal bands, waaronder The Boys From The County Hell en Khick. Dat belooft dus een dik feest te worden.

Daarnaast organiseert D'n Dreumel weer de tradionele Liedjesavond. Uit 19 artiesten zal weer het lied worden gekozen wat je straks een week lang in februari gaat horen. Voor iedereen die houdt van carnaval natuurlijk een goede kans op alvast wat in de stemming te komen.

Kortom, weer genoeg te doen, en wij van Dreksbak gaan proberen bij allebei de evenementen aanwezig te zijn met onze webcam('s). Jaja, technisch wordt dat nog wat uitzoekwerk, maar we gaan ons best doen.

Reacties

RickT schreef op :
Zaterdag werken en daarna naar Venlo (The Infadels).
Maar I Am A Doctor is een dikke aanrader, Boys uiteraard ook en Khick ken ik niet.
Gradje schreef op :
Ik ben redelijke tijd 'inval-lichtman' geweest van Khick.

Is een leuk top40 coverbandje, met wat verassende nummers. (Het is de enige band die ik ken die '3 minuten' van Telekids live speelt).
I Am A Doctor mis ik steeds, helaas. Boys heb ik al meerdere keren gezien.
I'm on a horse.
Tumke schreef op :
Zaterdag ook Infadels in Perron. Daarna kroeg in ofzo. net als vrijdag denk ik.

Hoop dat het weer een beetje meewerkt voor After Summer Party :)