Voorprogramma Rowwen Hèze bekend

Rowwen Heze treedt dit jaar voor het eerst sinds lange tijd weer op binnen de eigen gemeente Horst aan de Maas. Naast het jaarlijkse slotconcert in America is er dit jaar dus ook gelegenheid om de band te zien in een unieke setting op de kasteelruïne in Horst. Tijdens het openlucht concert van Rowwen Heze op 5 juni aanstaande, zal de spits afgebeten worden door de regionale band Trade Mark.


In het illustere jaar 1987 kwamen vijf jonge knapen op het sublieme idee om een boeren-rock- feestband te beginnen. Enthousiast als jonge honden bestormden ze de lokale podia. De slogan van de bevriende band Jovink (niet goed, wel hard) sloot bewonderenswaardig goed aan bij de jonge knullen. Met het ouder worden van Trade Mark (en de bandleden) groeide het plezier evenredig met de bierconsumptie. Ieder optreden was, is, en blijft een feest, voor het publiek en zeker ook voor de band. Ondanks dat het grote geld natuurlijk al enkele jaren binnenstroomt, blijft lol de enige drijfveer van Trade Mark. Kommersie is een woord dat de jongens en het management van de band nog niet eens kunnen spellen!

In de afgelopen jaren rolden drie cd’s (1999, 2003 en 2009) van de persen waarop Trade Mark zijn ziel en zaligheid vast heeft proberen te leggen. Na elke cd, en daarmee elk lustrum, organiseert Trade Mark het evenement Verrekte Goede Vrijdag. Met de organisatiegeheel in eigen handen groeide Verrekte Goede Vrijdag uit tot een topevenement met in 2004 en 2009 meer dan duizend bezoekers!
Ondanks de stijgende leeftijden en het stijgend aantal (je wordt ouder) papa’s in de band, blijft elk optreden een happening. Vol rock&roll, humor en bier. Een feest zonder Trade Mark is als bier zonder alcohol!!

De kaartverkoop voor dit evenement is inmiddels in volle gang. Voor regionale voorverkoopadressen en meer informatie surf je naar www.linq-events.nl.

Reacties