Volleyballen onder de Horster zon

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei 2014 organiseert volleybalvereninging Hovoc voor de 47e keer het Horster Volleybaltoernooi. Twee dagen lang staat het veld achter de Dendron Sporthal in Horst dan in het teken van volleybal. Voor alle leeftijden is er de mogelijkheid een balletje te spelen. Of je competitie speelt of alleen recreatief volleybalt, iedereen is welkom, al is het maar om de spelers aan te moedigen of van de wedstrijden te genieten. Want onder het genot van een hapje en een drankje is het op ‘t doorgaans zonnige toernooiterrein goed toeven.

Op vrijdagavond wordt er beachvolleybal op gras aangeboden. Er is een dames-, een heren- en een mix-klasse. In alle klasses wordt er gespeeld op drie verschillende niveaus, te weten hoog, middel en laag. Bij laag wordt er vier tegen vier en bij de andere niveaus drie tegen drie gespeeld. Het toernooi start vrijdag om 18.30 uur en rond de klok van 22.00 uur wordt het toernooi gezellig in de tent afgesloten, onder de dampende beats van DJ Angel.

Op zaterdagmorgen is het de beurt aan de jeugdvolleyballers binnen Horst aan de Maas en omstreken om hun kunsten te vertonen. Niveau 1, 2 en 3 spelen van 10.00 tot 12.30 uur. Niveau 4, 5 en 6 en de C-jeugd gaan van 10.00 tot 15.00 uur het veld op. Van oudsher trekt het Horster Volleybaltoernooi veel jeugdteams en ook deze editie worden er weer veel inschrijvingen verwacht.

Op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur is het dan de beurt aan de A- en B-jeugd en de recreanten en senioren. Voor de recreanten is er een recreatieve poule, zonder actieve spelers, en een open klasse. Recreatief kan er gespeeld worden door dames-, heren- en mix-teams. In de open klasse zijn er alleen mix-poules. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een aparte poule voor bedrijventeams en een aparte poule voor ketenteams gevormd. Op zaterdag duurt het programma tot 18.00 uur. Daarna worden de winnaars van het toernooi gehuldigd en het Horster Volleybaltoernooi in alle gezelligheid afgesloten.

Voor meer informatie over het toernooi en aanmelding ervoor zie de website van Hovoc: www.hovoc.nl.

Reacties