Voetbal in de Mèrthal?

Zojuist verscheen er een heel raar berichtje in onze inbox: komend weekend zou er geen Goud van Oud in de Mèrthal zijn, maar wordt er in plaats daarvan voetbal gekeken op vier grote schermen.

Het vervelende is, onze tip lijkt een doorstuurmail te zijn, en er is nog nergens op internet wat over te vinden...
Hoewel op de site van De Mèrthal, danwel Wittenhorst nog niks staat, staat er wél op de site van Goud van Oud dat het feest is afgelast. Voor de rest staat er ook niks over de alternatieve activiteit...

We houden u op de hoogte, mochten er mensen al iets meer weten dan horen we het ook graag!

(Dreksbak is trouwens dit weekend te vinden in de Niks... daar kijken we voetbal en luisteren we naar Mark Foggo.)

Update: Het is inmiddels ook bevestigd op de site van Wittenhorst...

Reacties

Keuk schreef op :
Lijkt me niet dat daar Goud van Oud voor wordt afgelast (al is dat niet echt enerverend ;))

Vette grap dus
Keuk schreef op :
Al komt t wel van de echte organisatie en wordt gestuurd naar geloofwaardige personen...hmm
RickT schreef op :
Op de site staat het ook.
Maar waarom idd Goud van Oud aflassen, pleur daar 2 schermen neer zodat iedereen het een beetje kan volgen. Geluid uit, artiesten op het podium en juh.
Die wedstrijd duurt maar tot half 11. Beetje jammer voor de artiesten die ervoor komen, maar het kan ook voor een leuk sfeertje zorgen.
Plienie schreef op :
Och gewoon allemaal gezellig naar de Niks komen!
RickT schreef op :
kan ook beide ;)
maar ik ga iig niet naar de merthal
Geert schreef op :
'Oranje Centraal' is de naam van het spontaan geboren idee om in de twee centra (Horst en Grubbenvorst) tijdens de kwart finale op zaterdag grote schermen op te hangen. In Grubbenvorst wordt dat een buitenscherm (LED) en in Horst is in overleg met Goud van Oud besloten om dat zaterdag in de Mèrthal te doen. Te weinig kaarten voor Goud van Oud en de kans dat de artiesten helemaal niet aan bod komen (stel je een gelijkspel voor, half uur verlenging en strafschoppen tot de 20...) heeft de organisatie van Goud van Oud voor deze constructie gekozen. 'Oranje centraal' gaat nog verder. Als Nederland de halve finale haalt, dan komen er donderdag weer twee LED-schermen (Wilhelminaplein Horst en Pastoor Vullingsplein Grubbenvorst). Finale (ja ja ja..) dan opnieuw op zondag 29 juni. Moet een mooi oranjefeestje worden!
Tumke schreef op :
Ich bin gespannt ja.
RickT schreef op :
Dat is het betere werk!