Vierde editie Levels bij Metieske!

Voordat het festivalseizoen in alle hevigheid losbarst staat er zaterdag 12 mei a.s. weer een nieuwe editie van Levels gepland bij Cafe Metieske. Voor de vierde keer zal de fijnste house en electro door speakers knallen in de zaal van Metieske. Voor 'The Night Is Ours' staan drie gast-DJ's op de line-up om er samen met Gizo een mooi feestje van te maken. De zaal van Metieske is vanaf 21.00 uur geopend en de entree is gratis!


De eerste DJ op zaterdag 12 mei is Svizl (Sven Witt uit Hegelsom). Hij heeft al aardig wat ervaring, o.a. als resident DJ bij De Lange in Horst, en zal geen probleem hebben om tijdens Levels een gevarieerde set van 2 uur te draaien. Afgelopen dagen heeft Svizl een heuse DJ-marathon recordpoging gedaan waarmee hij een vermelding in het Guinness book of records hoopte te halen. Het huidige record van 150 uur haalde hij helaas niet maar Sven heeft meer dan voldoende kunnen warmdraaien voor zijn set op Levels!

Na Svizl zal Gizo plaatsnemen op het podium om weer een heleboel gloednieuwe house platen te gaan draaien. Wie weet hoor jij de festivalhits van komende zomer nu al bij Metieske in Sevenum. Als afsluiter hebben de Nachtburgemeesters de taak om te laten zien en horen waarom er is gekozen voor de subtitel 'The Night Is Ours'. Nachtburgemeesters is een duo bestaande uit Wouter Janssen uit Horst en Leon Lenders uit Sevenum. Samen zorgen ze, geheel in burgemeester-stijl, voor een energiek optreden waarin ze verschillende muziekstijlen moeiteloos weten te combineren.

Timetable:
22.00 - 00.00 Svizl
00.00 - 01.30 Gizo
01.30 - einde Nachtburgemeesters

Wil je meer weten over Levels kijk dan op www.levels-party.nl voor foto's, live-sets van de vorige edities en informatie over de DJ's. See you at Levels!

Reacties