Versafdeling Ojc Niks


Zaterdag: Bluefish (punkrock n roll) en Super 88 (garage rock). Versafdeling OJC Niks

Zaterdag aanstaande is de Kick Off van de nieuwe café activiteit in Ojc Niks. Onder de noemer Versafdeling zullen de komende honderd jaar alle opkomende bandjes uit Nederland en omstreken op het gezellige cafépodium van Ojc Niks te vinden zijn.


Zaterdag dus de eerste editie met op het podium Super88 Blue Fish. Super88 is afkomstig uit Ospeldijk, Amsterdam, Eindhoven, Weert, Peel volgens hun Myspace. Een kleurrijk stel dus. Ze beschrijven zichelf als: sounds just fabulous enough to be terribly awesome. Je moet alleen niet alles geloven wat op myspace staat. Ze zullen je voorzien van een flink portie vuige garage rock.
De tweede band zal The Monroes komen vervangen, zei konden namelijk op het laatste moment niet door een zieke, dode of gemuteerde drummer. Het was een van de drie. Zodra de drummer weer beter is zullen The Monroes ons Café bezoeken. Die houd je dus nog van ons tegoed.
De tweede band bestaat uit drie broers uit Dordrecht, opererend onder de naam Bleu Fish. Dit komische theater trio omschrijft hun muziek als punkrock ‘n roll maar het meest opvallende is toch wel de harmonische samenzang van de drie broers. Check hun videoclip op myspace.

check beide bands op myspace:
http://www.myspace.com/bluefishbrothers

http://www.myspace.com/super8t8
en als voorproefje:
www.myspace.com/themonroes

Na afloop kan er flink geschwungd worden met onze niks huis discjockeys.
De entree bedraagt slechts één miezerige euro zodat jij zonder enige drempels van onze originele en kwalitatief hoogstaande bandjes kunt komen kijken! Er zal voldoende variatie zijn met pop, indie, sing n songwriters en wie weet wat nog meer. Er zullen elke maand een of twee bandjes op ons podium staan op wisselend vrijdag of zondag. Houd de komende tijd dus dreksbak, Ojcniks.nl en de posters in het dorp goed in de gaten voor het nieuwe programma.

deuren gaan om 20:30 open!

Mvg
De Versafdeling!


Reacties

Nakkie schreef op :
Aangezien er morgen toch niets te doen is ga ik hier heen.

WHO's WITH ME!
Too weird to live, and too rare to die.
stefvanloo schreef op :
Jongens / Meisjes van de Versafdeling
Wat een geweldig initiatief
Ik ben zelf helaas iets te oud om er elke keer bij te zijn
Wil niet zeggen dat ik niet af en toe eens kom kijken
Of hebben jullie een leeftijd bovengrens ?
RickT schreef op :
nee hoor, kom gerust langs
Nakkie schreef op :
Wat is de leeftijd ongeveer?
Too weird to live, and too rare to die.
Nakkie schreef op :
Moet kunnen :P
Too weird to live, and too rare to die.