Verkoop ijsbaan op Hiltho groot succes!!

n de periode van 1 t/m 6 oktober zijn er op de stand van de Stichting IJsbaan Horst 150 vierkante meters ijs verkocht. Niet alleen standhouders, maar ook bezoekers konden een stukje kopen dat meteen werd gereserveerd op een replica van de web-site. Hierop waren alle 480 vierkante meters die de ijsbaan telt weergegeven. Depro Beurzen had deze top-locatie beschikbaar gesteld.

In de avonduren werden de papieren reserveringen omgezet in echte reserveringen op de site, en waar mogelijk reeds voorzien van een logo. Andersom werden de bedrijfslogo's 's morgens geprint, en 's middags bevestigd op de achterwand. Het resultaat is op dit moment duidelijk te zien op www.ijsbaanhorst.nl, 202 tegels zijn reeds verkocht.

Ook hier bleek dat de ijsbaan in Horst breed wordt gedragen. Behalve de ter plekke verkochte meters waren er ook diverse bedrijven die leden van de stichting uitnodigde om na de Hiltho maar eens langs te komen. Diverse organisaties roemde het ludieke idee van de achterwand, en de manier waarop Stichting IJsbaan Horst haar begunstigers benaderde.

Reacties