Vandaag wintertijd & Levels

Vandaag gaat de wintertijd in en zal de eerste editie van Levels plaatsvinden bij café Metieske in Sevenum. Twee zaken die op het eerste oog niet veel met elkaar te maken hebben maar de oplettende lezers snappen het waarschijnlijk al: wintertijd = klok terugzetten = een uur extra feest! Dat is altijd mooi meegenomen. Vanaf 21.00 uur is de zaal van Metieske geopend en zullen een aantal lokale DJ's de lekkerste house en electro plaatjes uit de speakers laten knallen. De entree is gratis!


Als eerste zal Styn (Stijn Bastiaansen) plaatsnemen achter de Pioneers. Ondanks dat hij de jongste DJ van deze line-up is wil dat niet zeggen dat hij geen ervaring heeft. Integendeel, Styn heeft altijd wel een feestje op de planning staan. Het is dan ook fijn om te weten dat hij zaterdag de openingsset van Levels voor zijn rekening neemt!

Na Styn is het de beurt aan Sjoza (Sjors Zanders). Hij is zeker geen onbekende naam in het uitgaanscircuit van Horst aan de Maas en heeft al op diverse feestjes (o.a. tijdens Dirty Friday in Blok 10) prima house sets ten gehore gebracht. Van commerciële house plaatjes tot het stevigere electro werk, Sjoza heeft het in zijn collectie zitten en verdient mede daarom een plek op de line-up van Levels.

Als initiatiefnemer van dit feest mag Gizo (Gijs Janssen) natuurlijk niet ontbreken. Deze Sevenumse DJ heeft niet zoveel optredens achter zijn naam staan als zijn collega's deze avond, maar dat mag de pret niet drukken. Gizo zorgt met een combinatie van nieuwe en populaire house muziek telkens weer voor een verrassende set.

De afsluiter van Levels: Give in to the night is Dial D for Deejays. Dit DJ-duo bestaat uit Leon Lenders en Ruud Hoefnagels, beide muziekfanaten die elkaar prima aanvullen achter de CD-spelers / controllers en samen ook feestjes organiseren. Ook voor hun geldt dat je ze vast wel eens bent tegengekomen op feestjes hier in de regio zoals bijvoorbeeld bij Club Du Longue (in de Lange, Horst). Zij zullen er met een wat stevigere set voor zorgen dat iedereen voldaan naar huis gaat!

Timetable
21.00 – 23.00 Styn
23.00 – 00.30 Sjoza
00.30 – 02.00 Gizo
02.00 – einde Dial D for Deejays

Reacties

Sjors schreef op :
Dat was een erg geslaagd feestje, lekker druk, en ook een leuk zaaltje van Metieske :)
Ik zeg Levels editie 2.0 :)
Robkuh schreef op :
Was inderdaad een lekker feestje ja!
Vivian schreef op :
Jammer dat het tegelijk viel met het boemelweekend :( Volgende keer misschien toch even komen kijken ;)
Gizo88 schreef op :
Ondanks de concurrentie van o.a. het boemelweekeinde toch een erg geslaagde 1e editie van Levels. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er grote kans is op een vervolg.... ;)
Vivian schreef op :
Nice! Ben benieuwd :D
Sjors schreef op :
Foto's? :)