Vakantiedrukte

Nou ja, alweer een week niks van Nakkie gehoord, dus dan maar weer wat van mijn pen. Eh... van mijn lettertjesplank.

Het is eigenlijk wel raar dat zodra de vakantie komt het overal drukker wordt, terwijl je eigenlijk effectief minder gedaan krijgt.
Op school heb je toetsweken, examens, tentamens en weet ik wat niet meer, op het werk is het meestal ook wat drukker aangezien iedereen toch alles voor de vakantie afgerond wil hebben.

Tegelijkertijd is het zo vlak voor de vakantie ook overal extra gezellig. Wie heeft er nou zin om te leren/werken als het zonnetje schijnt en je lekker op het terras kunt zitten. Of een ijsje eten in Grubbenvorst. Of BBQ-en.


Mijn hele weekend stond wel zo'n beetje in het teken van BBQ-en: zowel zaterdag en zondag weer een hoop bíjna verkoold vlees gegeten. Het donderdag alweer. En volgende week maandag óók nog.

Ja, zo krijg je ook niks gedaan, en wordt het alleen maar meer stressen. Maar ja, een ijskoud drankje op het terras haalt de stress er wel weer vanaf...

Daar komt ook nog bij dat er relatief weinig nieuws is in deze periode: als ik zo op Dreksbak kijk is er eigenlijk maar weinig nieuws te melden. En om nou zelf nieuws te gaan maken is ook weer zoiets... Het is veel te warm om nu ergens een schuur in de hens te steken zodat we op de voorpagina komen.

Rest me nog even te zeggen dat ik afgelopen zaterdag even in de Niks was, een plaats waar ik vóór Dreksbak eigenlijk noooooit kwam. Rechtstreeks vanuit de BBQ even op en neer gereden en even gekeken én geluisterd naar de Skarabeez en naar Mark Foggo. Als liefhebber van 'vlotte' ska was het érg goed aan te horen. Hulde dus voor de mensen van de Niks.

Komend weekend denk ik eens kijken of we niet naar de Hegelsumse Kermis kunnen gaan kijken. Ik heb helaas Campaign moeten missen bij van Heijster dus die wilde ik eigenlijk nog wel een keer zien.
En Jeopardy is gewoon snoeihard en goed. (Heb ooit op een blauwe maandag eens met hun 'meegetourd' ieder weekend).
En zondag spelen daar o.a. de Boys from the County Hell. En dat is feestmuziek zoals feestmuziek bedoelt is. Niet van die domme Apres-ski-wannabee-carnavalsmuziek, maar lekkere vlotte Ierse-folk-achtige-muziek.

Gradje

Reacties

Snoei schreef op :
snoeihard?
Gradje schreef op :
oké... keihard?
I'm on a horse.