Ut Glaze Hoês zit er ook voor Dreksbak.nl op

Wat een week was dat! Afgelopen vrijdag begonnen we met het bouwen van Ut Glaze Hoês, na een paar maandan van voorbereiding, en gisteravond was dan het knallende einde met een voorlopig eindbedrag van € 13558,04.

Al Dreksbak.nl kijken we dan ook terug op een erg succesvol evenement, waar we onze handen flink vol aan hebben gehad...

[media=hkd7wyp4jn,400,300]400


Wat cijfertjes?
Zondag, op de dag van de opsluiting wist de site maar liefst 3090 unieke bezoekers te trekken, maandag en dinsdag liep dat aantal zelfs op naar 3108 en 3209, en uiteindelijk hadden we gisteren meer dan 3500 bezoekers op de site.
(Dat ging trouwen niet zonder de nodige stress: zondag middag hebben we zitten zweten om de webserver zover te krijgen dat hij alle bezoekers netjes een pagina serveerde.)

De webcamstreams deden het ook leuk: zondag hebben we in allerijl een extra server in Eindhoven opgehangen om de vele bezoekers mee te kunnen laten kijken naar de stream (en ze dus niet door de sneeuwstorm hoefden te komen). Konden we in eerste instantie 100 gelijktijdige kijkers aan (die we ook hebben gehaald), wisten we met de extra server toch nog 70 extra bezoekers te bedienen.
En ook gisteravond, tijdens het slot van onze actie waren al onze lijnen bezet.

Om nog maar niet te beginnen over de meters netwerkkabel die neergelegd zijn in en rond het huis en het aantal stekkerdozen en verlengkabels dat we gebruikt hebben. Ook onze lampjes schakeling bleek erg populair, in totaal is er meer dan 80.000 keer geschakeld!

De chat werd trouwens ook heftig gebruikt, in de afgelopen week hadden we maar liefst 11.515 berichten. (En er hadden zelfs zes mensen een IP-ban gekregen, iets wat we in anderhalf jaar Dreksbak nog nooit nodig hebben gehad).
En op de chat hebben we zelfs mensen uit India en Finland mogen verwelkomen!

Het meest aangevraagde nummer? Dat is toch echt wel dat nummer van Nick &, Simon: "Santa's Party". Gevolgd door K3 met Mama Sé. Meer Reindonk-stats hebben we trouwens niet.

In ieder geval dank aan onze eigen Strid die zo'n beetje de hele productieleiding op zich heeft genomen. Daarnaast zijn wij (Roedie, Snoei, Sjors en ikzelf) ook heel druk bezig geweest met de productie, infrastructuur en internetredactie.
Verder in het bijzonder dank voor de sponsor ColoProvider.nl die ons de hele tijd zonder problemen in de lucht heeft gehouden en een ruime sponsoring in het dataverkeer heeft gedaan! Zonder hen was dit nooit mogelijk geweest!

Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar, en we hebben denk ik wel goed laten zien wat Dreksbak.nl en dat we ook grotere projecten aankunnen! Iedereen bedankt voor alle support en het meekijken :D

In totaal hebben wij en jullie trouwens 34 albums gemaakt deze week:

Reacties

Strid schreef op :
Wat super mooi om te lezen! :D
Ik kan alleen maar zeggen, mannen bedankt voor de geweldige dagen! Het was allemaal de moeite waard! :D
Ik heb super leuke dagen met jullie gehad! En jullie hebben echt super goed werk verricht daar!
En iedereen die een donatie heeft gedaan, bedankt! :D
Nakkie schreef op :
Was tof ja, ook al benk maar een dag langs geweest
Too weird to live, and too rare to die.
Robke schreef op :
Het was een te geke actie, DREKSBAK heeft wat dat betreft veel lof verdiend, dus bijdeze nogmaals Jongens en Meiden van dreksbak, jullie zijn super!!! Iedereen die dit leest mag gerust weten dat Drekbak er mede voor gezorgd heeft dat het een succes was. Deze gasten zijn echt gewoon GOED!! Gemeente Horst aan de Maas mag trots zijn op deze groep! Ga zo door en hou ons op de hoogte van alle het nieuws / evenemten in de Regio!! COMPLIMENT hoe jullie deze toch soms zware / vermoeide taak hebben vol bracht. Ik heb nu al zin om met jullie een potje bier te drinken tijdens de feestavond!! GR Rob
Strid schreef op :
Ben ik helemaal met je eens Rob, ik heb nu al zin in die feestavond! :D