‘Ut Glaze Hoês’ groot succes!

Ut Glaze Hoes van Sevenum is inmiddels een waar begrip geworden in Limburg en omstreken. Voor deze actie, welke ondersteunend is aan het Glazen Huis van 3FM in Groningen, sloten 4 dappere DJ’s zich maar liefst 4 dagen lang op in een ‘glazen huis’ van 6 bij 6 meter op de markt in Sevenum. Zij maakten daar 24 uur per dag live radio, uiteraard zonder te eten en met maar weinig slaap.

Middels het aanvragen van plaatjes én ludieke acties van o.a. muziek-, zang- en dansgroepen werd er getracht om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel dat dit jaar door het Rode Kruis is uitgekozen, namelijk ‘malaria’.


Ut Glaze Hoês mag met recht een groot succes genoemd worden. Er is maar liefst een bedrag van € 13.588,04 opgehaald. Dit geweldige bedrag zal vandaag, 24 december 2009, in de vorm van een cheque persoonlijk door de DJ’s van Ut Glaze Hoês van Sevenum overhandigd gaan worden bij de grote broer, het Glazen Huis van 3FM in Groningen.

De DJ’s
Peter Bergs (40) uit Meerlo, Martijn Berende (39) uit Melderslo, Rob van Lier (27) uit Kronenberg en Ron Vervoort (20) uit Horst zijn de DJ’s die de moeilijke, maar eervolle taak hadden om maar liefst 96 uur in Ut Glaze Hoês te spenderen.
Één uur voor de sluiting van Ut Glaze Hoês: DJ Martijn Berende van Omroep Reindonk voelt zich heel goed en zit – net als zijn collega’s - boordevol energie. De spanning in Ut Glaze Hoês is voelbaar. Martijn zou zó nog een paar dagen door kunnen gaan als het nóg meer geld voor het goede doel zou opleveren. Ook het eetverbod is hem heel erg meegevallen. Het lichaam went aan het vloeibare eten, maar de zin in hartige hapjes blijft. Martijn heeft zich nog geen voorstellingen durven maken van het op te halen bedrag. Hij stelt: ‘Elke euro die we binnen hebben is er één! Ik ben erg benieuwd naar het uiteindelijke bedrag!’

Namens de organisatie willen wij iedereen bedanken die aan dit geweldig evenement heeft mee gewerkt. Ook iedereen die gedoneerd heeft ontzettend bedankt. U allen heeft gegeave vur ut leave!

Reacties

Lennart schreef op :
hmm heb er eerlijk gezegd allemaal vrij weinig van mee gekregen.. door dreksbak nog enigzins wat maarja
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
RoyBouten schreef op :
Zag er top uit met top resultaat. Volgens jaar weer hoop ik :)

Jaar daarna willen we het glazen huis naar de regio halen!!
Vivian schreef op :
super gedaan!!!
Joeri schreef op :
Respect voor deze jongens, zal vandaag maar 101tv kijken om ze in groningen te zien.

Erg mooi resultaat ook
Robke schreef op :
Heren en Dames van Dreksbak ik ben trost op julliie, wat een werk hebben jullie verricht niet te geloven!!
Ga zo door want deze site ziet er ook al echt super uit!, Bedankt voor de mooie 4 dagen van ut glaze hoes. We zien ons zeker tijdens de feestavond! fijne kerstdagen en een knallend oud op nieuw. Veel goeds en succes in 2010! Gr Rob van ut glaze hoes je weet wel de barman!