Ultraviolet in OJC Watjang

Aanstaande zaterdag zal OJC Watjang in Oirlo de deuren openen voor het gloednieuwe evenement ULTRAVIOLET. Tijdens deze avond wordt het donker in de kelder en zal de neon oplichten. OJC Watjang wil met de neon lichten het nieuwe feest een extra beleving meegeven.
Voor de eerste editie pakt de organisatie meteen groot uit met een mooi programma: in totaal zullen maar liefst vijf deejays het podium bestijgen. Zowel regionale artiesten als de nationale top zullen naar het jongerencentrum afreizen voor deze avond.

Een van de hoofdacts van de avond is Chaiba. Deze Rotterdammer is slechts 21 jaar oud en staat bekend om zijn sterke technische mix skills en het snelle mixen van house en garage. Deze jonge man stond afgelopen festival seizoen onder andere op Mysteryland en het Solar Festival en heeft al verschillende internationale optredens op zijn naam staan.
Naast Chaiba is ook Cursed P bevestigd. De eigenaar van Little Globe Records timmert hard aan de weg en is geen onbekende in de regio. Op de afgelopen editie van Zomaarpop wist hij de bezoekers al aan het dansen te krijgen. Reden genoeg voor de organisatie om hem weer uit te nodigen.
Naast de twee hoofdacts van de avond zal ook regionaal talent te bewonderen zijn.

Lucky Done Gone zal draaien in zijn thuishaven. Deze jonge dj afkomstig uit Oirlo stond afgelopen zomer op Sziget en stond al twee keer in Paradiso. Voor hem is deze thuiswedstrijd de ideale gelegenheid om er een mooi feest van te maken.
The Chief, onderdeel van het succesvolle collectief De Cultuurbarbaren, zal aanstaande zaterdag alleen op het podium verschijnen met een solo set. 3voor12 recensent Theo Ploeg sprak lovend over The Chief alias Jeroen Boom uit Maashees: "Zonder schaamte husselt hij disco-baslijnen, emotionele pianorifjes, bubbelende synths, Chicagohouse-percussie en popmelodieën door elkaar. Hi-hat hier, climax daar."
Een ander talent uit de regio is Wayne Young, de uit Tienray afkomstige DJ is een bekende in de omgeving. Naast organisator van het welbekende Tanzbar in Tienray laat hij zich ook aan de andere kant van de decks zien. Een regionaal talent waar we zeker nog veel van gaan horen.

De deuren van OJC Watjang openen om 20.30uur. De entree is 5 euro. Er vindt geen voorverkoop plaats. Kaarten zijn enkel te koop aan de kassa. Meer informatie over ULTRAVIOLET is te vinden op www.watjang.nl en op de Facebook pagina van het jongerencentrum: facebook.com/watjang.

Reacties