Tweede editie Bijenpop in Venray

Het is bijna zover! Op zaterdag 3 september zal in Venray de tweede editie van Bijenpop worden gehouden. De eerste editie was vorig jaar een groot succes en dit jaar beloofd nog beter te worden. Met bands als Concubine, Kensington en Krach op de live stage en onder andere Guerrilla Speakerz, Fucking Breed en De Cultuurbarbaren in de tent staat er een prachtige line-up.


Natuurlijk is er ook aandacht voor opkomend talent. Om 15.00u zal de winnaar van de Battle for Bijenpop, Park Bench People, het festival mogen openen. De winnaar van de DJ contest, DJ Bertin, zal om 18.00u het podium in de tent betreden. Daarvoor heeft Jop Verberne het publiek al opgewarmd met zijn set die iets na 17.00u zal beginnen.

Het programma op de live stage zal door Krach worden afgesloten en is rond 0.00u afgelopen. In de tent gaat het nog een uur langer door met als laatste act De Cultuurbarbaren. Dit Venrayse DJ collectief heeft vorig jaar op Bijenpop al bewezen dat ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen en zullen dit jaar als afsluiter iedereen laten zien wat feesten is.

Bijenpop 2011 wordt dus iets wat niemand mag missen. Check de timetable en het laatste nieuws op www.bijenpop.nl en zorg dat je erbij bent op 3 september!

Reacties