Twee nieuwe gratis Oenoemoeloeke 5 tracks

Binnenkort verschijnt er weer een nieuw album van De Oenoemoeloeke 5 uit Horst. Dit, nu nog naamloze album, staat vol met feestmuziek. Een mix van bekende feestnummers in een eigen Oenoemoeloek jasje en nieuwe eigen nummers. Om dit professioneler neer te zetten heeft de band producer Alexander Op het Veld, voormalig bassist van Neet oét Lottum, in de arm genomen. De band wil zich nog duidelijker dan voorheen als allround feestband profileren.

Twee van de eigen nummers zijn sinds vandaag gratis te downloaden via de site van de band. Juist deze twee tracks worden net voor de carnavalsdagen naar buiten gebracht omdat ze ook een hoog ‘vastenaoves-gehalte’ hebben. Het nummer ‘Hald ow moelbaer’ is volgens de band een echte meezinger. Ze verwacht dan ook dat de nummers deze vastenaovend én ook daarna opgepakt worden door een breed publiek. Het gevoelige ‘vanaovend’ laat daarentegen juist zien dat de band ook gevoelige nummers weet te vertolken. Dit contrast geeft aan dat De Oenoemoeloeke 5 veel mensen kan raken en vermaken.

Over een aantal weken zal het nieuwe feestalbum gepresenteerd worden. Klik hier om de eerste twee nummers van het album gratis te downloaden.

Reacties