Tot zover de kermis

Het was een vrij veel besproken kermis: er is van te voren al veel gezegd over het feit of er wel of geen horecaplein zou komen, en ook tijdens de kermis verschilden onze bezoekers nogal van mening. Maar hij is weer voorbij, dus alle kermishaters kunnen weer veilig naar buiten, en alle loempialei-fans zullen weer even rustig moeten afkicken.

Wij hebben in ieder geval een prima kermis gehad, en we kijken alweer uit naar de volgende kermis. Grootste vraag voor de septemberkermis zal zijn of de horecaondernemers er eindelijk uit gaan komen wat ze met het plein gaan doen.

Rest ons nog te zeggen dat alle mensen die hebben genoten van de kermis, nog altijd met weemoed terug kunnen kijken in onze fotoalbums:
Zaterdag Zondag Dinsdag.

Reacties

Jory schreef op :
Als ze eens beginnen met die stomme attractie in het midden weg te halen. Dan is er een stuk meer ruimte (en minder herrie). En dan een podium voor het gemeentehuis ofzo. Maarja, eens zien wat ze verzinnen en of ze er idd uit gaan komen. Het was in ieder geval een geslaagde kermis, ook al was ik er maar 2 dagen. Druk op zaterdag (een wachtrij bij Lei, wtf) en supergezellie op woensdag.
En tot die tijd... Bitterballen!
Britske schreef op :
Ik ben er ook alleen op mijn vaste dagen, de zaterdag en woensdag geweest. Vorig jaar vond ik het woensdags toffer, toen stonden er tenminste buiten nog bandjes. Jammer, maar wel begrijpelijk dat de bandjes bij de lange nu in de zaal staan.