Top 2000 bij Liesbeth's Grand Café

Midden in de nacht in een luie stoel luisteren naar de Top 2000 op radio 2, terwijl een bardame je voorziet van een alcoholische versnapering?

Dan kan bij Liesbeth’s Grand Café in Horst. Liesbeth’s Grand Café is van eerste op tweede kerstdag tot en met oud en nieuw aan één stuk door (dus 24 uur per dag) open om Top 2000 luisteraars op hun wenken te bedienen. Speciaal voor deze gelegenheid is het zaaltje met riante banken en stoelen ingericht, zodat er een gezellige huiskamersfeer ontstaat. Op eerste kerstdag gaat de Top 2000 traditioneel om 24.00 uur van start. Liesbeth’s Grand Café is daarom eerste kerstdag vanaf 21.00 uur geopend zodat iedereen onder het genot van een lekker hapje en glühwein de start van de Top 2000 kan meemaken.


Webcams
Maar ook voor de thuisblijvers is de start van de Top 2000 bij Liesbeth’s Grand Café live te volgen. Gedurende de gehele Top 2000 zullen een aantal webcams 144 uur achter elkaar non-stop opnames maken en deze uitzenden op een speciale internetpagina.

Uiteraard worden er ook dit jaar weer allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder een Cocktail Night, Game Night, Murphy’s Quiz Night, Top 2000 live met Puur, Pokeravond enzovoorts. Kortom, Liesbeth’s Grand Café is niet simpelweg 24 uur per dag geopend, het zal er ook dag en nacht bruisen van gezelligheid.

Reacties