Tienderse Kermis 2010

OJC Gaellus heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd, dat er een spetterend programma voor iedereen klaar staat tijdens de Tienderse Kermis. Van 9 t/m 13 juli vindt het hele gebeuren plaats op het evenemententerrein naast de jongerensoos.


Op vrijdag 9 juli zal The Heavy 70’s de spits afbijten. Eind jaren ’90 speelde deze coverband al vele feestzalen plat met bekende maar ook minder bekende rocksongs uit de jaren ’70. Dus ben je toe aan een knetterende, decibelrijke ‘Superjam’ of gewoon aan een waanzinnige avond stevige Classic Rock uit de glorieuze 70’s, inclusief ‘Bell Bottoms’, peace tekens en ellen lange gitaarsolo’s, kom dan naar de feesttent van Ojc Gaellus. De feesttent is om 20.00u open en de entree deze avond bedraagt €6,-.

Op zaterdag 10 juli zal Cold Turkey een optreden weggeven. Zij maken de perfecte mix tussen nieuwe nummers en klassiekers. Nummers van Anouk, Miss Montreal, AC/DC en The Police zullen deze avond zoal de revue passeren. Het belooft dus net als andere jaren een fantastische avond te worden met hits van vroeger en nu! Cold Turkey zal vanaf 21.00u te bewonderen zijn, de entree bedraagt €7,-.

Zondag 11 juli staat natuurlijk in het teken van de wk-finale. Wie zal er dit jaar wereldkampioen worden? Je zult het allemaal zien in de feesttent van OJC Gaellus, want het hele gebeuren zal op groot scherm getoond worden. Maar naast deze voetbalwedstrijd, zal deze dag, na het grote succes van vorig jaar, een Tribute Day zijn. Voorafgaand aan het voetbalspektakel zal de band TeBoven liedjes van Blof ten gehore brengen. Hits als Alles is Liefde, Dansen aan Zee en Harder Dan Ik Hebben Kan zullen door deze Blof coverband op hun eigen wijze naar voren worden gebracht.
’s Avonds zal de band Bleach te bewonderen zijn. Bleach is een echte Nirvana tribute met de juiste energieke en rauwe sound. Het typische stemgeluid van zanger Tim deed menigeen al denken aan die van Kurt Cobain waardoor de band op veler verzoek eens een Nirvana set uitprobeerde. Dat smaakte naar meer. Bleach laat de roerige grunge periode uit de 90’s herleven. Rauw en direct.
Na Bleach komt La Grange, een Led Zeppelin tribute, zijn kunsten vertonen. En hoe!!! La Grange doet de seventies op elk podium herrijzen, en kan als geen ander de vintage gitaarsound, de typische Bonham-drumpartijen en de groovende bas van Zeppelin terug live door de speakers knallen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het stemgeluid van zanger Brammie die akelig dicht bij het origineel komt. La Grange laat zien waar Led Zeppelin voor stond: pure rock ’n roll!
Ondanks deze uitmuntende programmering, zal er deze dag geen entree betaald hoeven worden. Er zal dus geen enkele reden zijn om thuis te blijven! De tent wordt om 13.00u geopend.

De maandag zal sportief beginnen met het jaarlijkse vissen en handboogschieten. Waarna onder het genot van een biertje geluisterd kan worden naar de muziek van The Rambo’s. Deze band zal ervoor zorgen dat ook dit jaar het Matinee één groot feest wordt. Vergeet dus vooral niet je danspasjes thuis nog even door te nemen voordat je je leven waagt op de dansvloer.
Na The Rambo’s zal Early Adopters voor iedereen klaar staan. Dit gezond ambitieus jong kwartet uit Horst. Luistert naar de noemer “alternatieve gitaarpop” en geeft toe volgeling te zijn van helden als Jeff Buckley, Beck, Soulwax, Radiohead, dEUS en anderen. Na Paradiso en Melkweg voorheen al plat gespeeld te hebben, zullen zij dat deze keer gaan doen in de feesttent van OJC Gaellus.
Audiofeel zal die avond afsluiten. Wie kent deze band uit Landgraaf niet? Ze zijn bekend van “Nu of nooit”, 3FM en KinkFM en worden bestempeld als groot talent. Kortom deze band zal garant staan voor een avondje vol geweldige muziek! De tent zal om 11.00u open gaan en wederom zal deze dag entree-vrij zijn.

Op dinsdagmiddag zullen er activiteiten voor alle dorpsbewoners georganiseerd worden in samenwerking met de dorpsraad. Dik en dun, groot en klein, jong en oud, iedereen is uitgenodigd. De coverband Cherrybomb zal op de laatste avond van de kermis nog een spetterend optreden weggeven. Met nummers van Anouk, Motörhead en Krezip zal op deze laatste avond de tent wederom uit zijn dak gaan en zal een fantastische kermis tot zijn eind komen. De tent zal deze dag om 13.00u open gaan en er zal geen entree betaald hoeven worden.

Gedurende de gehele kermis zal Ozer catering voor ons klaarstaan, zodat we geen honger hoeven te lijden.

See yah all in GAELLUS!

Reacties

Maurice schreef op :
Heb der zin in. Wordt weer 5 dagen lang een feest. En hopelijk met Nederland als wereldkampioen.
TDTJE schreef op :
Mooi Stukje, Nu er nog een feestje van maken, met allemaal die bands en dj's
collisiontammi schreef op :
ik ben erbij op zondag, ws ook zaterdag!
Tonight at your house, it is not plouse
Gaellus schreef op :
NATUURLIJK ZAL DE FINALE OOK IN DE TENT TE ZIEN ZIJN EN DE BANDS ZULLEN VOOR EN NA DE WESTRIJD SPELEN EN DA AFTERPARTY IS ER OOK NOG GEWOON
Teun schreef op :
MAAR ALS JE IN CAPSLOCK SCHRIJFT KOMT JE BOODSCHAP BETER OVER WANT DAN LIJKT HET ALSOF JE SCHREEUWT!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
Roelliej schreef op :
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Why are you wearing that stupid man suit?
Monstertruck schreef op :
DAT IS GEWOON ZO HÈ!!

VOORAL OOK NOG ALS JE UITROEPTEKENS GEBRUIKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(beetje overdreven)
Roelliej schreef op :
Met af en toe een 1 erbij komt het ook nog gehaast over:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!11!!!!1
Why are you wearing that stupid man suit?