The Darkraver komt naar Horst

Aanstaande zaterdag om 22:00 uur wordt in De Lange het startschot gegeven voor een avond vol Entourage! Via een rode loper worden alle gasten begeleid naar een avond waarin Old School prima zal worden gecombineerd met de hardere muziek van nu! Tot 04:00 uur zal een groot assortiment top-dj’s er voor gaan zorgen dat jullie niets te kort zullen komen! De organisatie heeft ‘Neerlands’ top uit de Hardstyle, Early Rave en Hardcore-scene naar Horst weten te halen.

DJ Dano, Buzz Fuzz, D-Passion, Tango&Cash, X-Minded, Luke V, Gizmo, R-Ror, King Flaat en EL V & Tip zullen acte te presente komen geven, verdeeld over twee areas! De oplettende lezer en kenner kan uit de line-up opmaken dat zelfs 75 procent van het vroegere ‘Dreamteam’ aanwezig zal zijn! Maar dat is nog niet alles.


The Darkraver
Als klap op de vuurpijl zal The Darkraver ook nog een set komen verzorgen. The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en bij de Haagse burgerlijke stand beter bekend als Stefan André Sweet, kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt.
Met liters drank gewillige vrouwen, totale chaos, de meest waanzinnige outfits en een overdosis Haagse humor als hoofdingrediënten kan deze man elk doorsnee feest eigenhandig transformeren naar een féééésssiieee! Maar laten we niet vergeten waar het merk “The Darkraver” ook voor staat: een geweldige DJ met een naadloze mixtechniek, met altijd dé perfecte platenkeus. Deze combinatie van entertainment en skills heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakt The Darkraver met afstand tot de meest geboekte DJ in de scene, die hem een gigantische - en nog immer groeiende - groep fans opleverde.

De kaartverkoop is al enkele weken geleden gestart en er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze zijn nog voor €12,50 per stuk te bemachtigen bij De Lange Horst of Platenzaak Sounds in Venlo. De dagkassa zal €17,50 bedragen, maar het is verstandig deze gok niet te wagen en de kaarten al in de voorverkoop te bemachtigen. Voor meer informatie over dit feest kun je een kijkje nemen op www.delangehorst.nl. See you @ Entourage!

Reacties

Lennart schreef op :
dit wordt heel erg vet!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Box schreef op :
Wij hebben er zin in !
Tot zaterdag....

Zaal
21:30-23:00 Luke V
23:00-00:30 Darkraver
00:30-02:00 Dano vs. Buzz Fuzz
02:00-03:00 D-Passion
03:00-einde X-minded

Kroeg
21:30-23:30 Dj King Flaat vs. R-Ror
23:30-00:45 El V & Tip
00:45-02:15 Gizmo
02:15-einde Tango & Cash
Box schreef op :
Wij hebben er zin in !
Tot zaterdag....
Nakkie schreef op :
Vette shit dit.
Niet van de Hardcore, maar als Lennart iets vet vindt, moet t wel zo zijn.
Too weird to live, and too rare to die.