Sylvesterparty 2010-2011 merthal afgelast

Inkomend bericht van de organisatie van de Sylvesterparty:
Helaas gaat de sylvesterparty in de merthal dit jaar niet door, door te weinig animo. De kaartverkoop liep zo slecht dat we hebben besloten het voorbij te laten gaan. Degene die toch in Horst willen blijven om oud en nieuw te vieren kan dan toch bij café de Beurs terecht. Zij zullen het café die avond geopend hebben van 22.00 uur tot 04.00 uur. De entree is vrij.

De mensen die al kaarten voor de sylvesterparty in de merthal hadden gekocht, kunnen deze inwisselen tegen het aankoopbedrag bij café De Beurs en Liesbeth's Grand Café. Als compensatie ontvangen de kopers een toegangskaart voor het 10 jarig jubileumfeest van café De Beurs, dat op 8 januari in de Merthal wordt gehouden.

Onze excuses voor het ongemak.

Reacties

RickT schreef op :
Helaas, teveel aanbod met oud en nieuw en iedereen wil dan toch zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Twee grote feesten was schijnbaar teveel. Wel jammer want ik merk bij volwassenen (40-50 jr) wel dat ze nogal skeptisch zijn om naar dorp te gaan omdat ze verwachten dat er alleen maar jongeren naartoe gaan. Wat dat betreft was de Merthal wel een goed alternatief.
Tumke schreef op :
wel jammer dat er nu een tegenhanger van het Lange imperium wegvalt.
RickT schreef op :
Quote: WillemJakobsHOe zou dat toch kome:P
Ik ben vorig jaar (?) nog in de Merthal geweest en het was er gezellig druk. Stukken beter dan het jaar ervoor in dorp iig.
Aap schreef op :
sfeerloos was het vorig jaar
RickT schreef op :
ja ok, ook door de leeftijd denk ik (met alle restecp ;) ). maar niet irritant druk