Stichtingsbestuur IJsbaan Horst uitgebreid

De organisatie van de IJsbaan in Horst is flink uitgebreid. Diverse nieuwe vrijwilligers hebben zitting genomen in het bestuur of in diverse werkgroepen die de realisatie van de 3e kunstijsbaan in het centrum van Horst mogelijk moeten maken.

Rob Rambags neemt de voorzittershamer over van Henk Lemmen. Henk blijft bestuurslid en zal zich nu vooral richten, samen met Charles Oortman, ook bestuurlid, op de sponsoring. Zonder sponsoren is het project onmogelijk te realiseren. Rob zal zich vooral richten op de coördinatie van diverse werkgroepen. Er is een werkboek opgesteld met daarin de nieuwe structuur. Binnen het bestuur zal Jan Rein Vissersch de rol van Penningmeester / secretaris blijven vervullen. Hij is ook verantwoordelijk voor het technische deel van de IJsbaan. Herbert Coenders blijft verantwoordelijk voor de horeca en de decoratieve invulling. Dit jaar zal het bestuur worden ondersteund door werkgroepen. Er is o.a. een werkgroep, personeel & planning, evenementen/activiteiten en (social)media. Mensen die interesse hebben om mee te helpen met de voorbereiding van het komend ijsseizoen zijn welkom.

Evenals vorig jaar zullen er ook dit jaar ‘vierkante meters’ ijs verkocht worden. De IJsbaan is 480 m2 groot. Henk Lemmen denkt dat het een pittige klus gaat worden het komende seizoen maar hoopt erop dat de ijsbaan wederom zoveel enthousiasme op zal wekken in Horst aan de Maas dat de mensen hun steentje bij willen dragen. De ijsbaan ligt van 14 december 2012 tot en met 6 januari 2013 op het Wilhelminaplein in Horst. Meer informatie over de ijsbaan is te vinden op www.ijsbaanhorst.nl

Reacties