SpaceKees en Ad Rem in Ojc Niks

Urban is uit. Het verdwijnen van die neppe shit op tv, daar zit vast en zeker niemand mee. Een van de gasten uit de Nederlandse HipHop scene die wij echter wel zeer kunnen waarderen is SpaceKees, een enthousiast mannetje die “op zoek is naar een meisje” en soms nog wel eens “een beetje raar wil doen”. En hij staat aanstaande zaterdag in de Niks!


Dat hij een meisje wil, weet nu onderhand heel Nederland. Nu komt mijnheer Ruimte Kees in Ojc Niks rappen over zijn voorliefde voor de rest levens velen geneugten die god verboden heeft. Drank, Drugs en Meisjes horen nu eenmaal bij Hip Hop. Een SpaceKees show staat tevens garant voor een energieke hip hop act doorspekt met frisse beats en afgewisseld met harde raggers. Of zoals 3voor12 het beschreef: “Dit is de hardrock onder de hiphop”.

Als support voor SpaceKees het uit Sevenum afkomstige Ad Rem, een vernieuwende Hip Hop band die vorig jaar op Prilpop de gehele zaal wegblies. Rauwe hiphop gecombineerd met werkelijk briljante gitaarrifjes en knallende beats.

Tussendoor zal een professionele Dj de boel aan elkaar plakken. Of hij een Belg is of niet, dat weten we nog niet.

Open: 20:30
Sluit: 2:00
Leeftijd: 15+
Entree: 5,-

Reacties

Nakkie schreef op :
Lekkah Hip Hoppen
Too weird to live, and too rare to die.