Ska, ska, ska en nog eens Ska

Ow en voetbal!

Zaterdag 21 juni aanstaande zal het Nederlands elftal in Basel de kwart finale spelen van het EK. Het halve land is naar Zwitserland vertrokken om dit spektakel mee te maken. Voor de overblijvers bieden wij het alternatief!

De levende Ska legende Mark Foggo zal op deze avond OJC Niks op zijn voegen laten skanken. Mark Foggo staat met zijn Skasters al jaren aan de top van de Europese ska. Met al meer dan 1000 concerten op zijn naam zijn er nog maar weinig mensen die niet hebben genoten van de wilde performance en de originele en enigszins bizarre, uptempo ska van deze rasartiest.


Mark Foggo zelf komt uit Liverpool en leefde jarenlang als muzikant in Londen waar hij voornamelijk in rhythm & blues en punkbands speelde. Door een aanvaring met de Engelse wet komt Foggo in Nederland terecht en daar begint zijn carrière als ska-muzikant pas echt.
Ook in de regio is Foggo een graag geziene gast met concerten op onder anderen Weistock Knorpop en ons eigen Koeienpop. Deze avond in OJC Niks, maar er komt meer!

Naast het Nederlands elftal zal ook het spiksplinternieuwe gezelschap INDEX uit Sevenum haar Reggea-Ska ten gehore brengen in het voorprogramma, gevolgd door de welbekende Skarabeez uit Venlo en omstreken. Deze laatste hebben hun naam al dikwijls bewezen in de ska scene en zullen ook vanavond met jullie een feestje bouwen.

Natuurlijk kun je tussen de bands door de wedstrijd volgen op groot scherm! Maak je maar geen zorgen, zelfs bij verlies zal er flink gefeest worden!
Omdat de wedstrijd om kwart voor negen begint zullen wij om acht uur onze deuren openen. De entree zal slechts vijf euro bedragen en een biertje is nergens zo voordelig als bij ons! Voor informatie surf je veilig en snel naar OJC Niks.nl.

Reacties

Gradje schreef op :
Ah... Ik baal wel een (klein) beetje dat Meldersnet BBQ dit weekend is.
Was op zich wel graag naar Foggo komen kijken (en luisteren), ben zelf groot fan van uptempo ska/punk en ben eerlijk gezegd niet bekend met het oeuvre (hihi) van de beste man...
(Reel Big Fish!)

Misschien sneak ik wel even weg bij de bbq om onder het mom van de journalistiek bij jullie wat feauteaux kom maken :)
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Jullie kunnen wel weer de camera komen plaatsen en dan streamen op de BBQ.
Cam hadden we het met Sun&Bass ook al over, lukt dat nog Roedie?
Software en internet nog steeds aanwezig... ;)
Gradje schreef op :
Ah, dat is op zich wel een goed idee... :D
Kunnen we eerst voetbal kijken op groot scherm, en daarna Mark Foggo... :P

(B.T.W.: ik heb je net een berichtje gestuurd...)
I'm on a horse.
RickT schreef op :
Het programma gaat er ongeveer zo uit zien:

20:00 open
20:45 - 21:30 eerst helft wedstrijd
21:30 – 21:45 rust: Index set 1
21:45 – 22:30 tweede helft wedstrijd
22:30 – 22:45 Index set 2
22:45 – 23:00 ombouwen
23:00 – 23:45 Skarabeez
23:45 – 00:00 ombouwen
00:00 – 1:00 Mark Foggo
01:00 - ??? Party Party
Tumke schreef op :
En als het verlengen of strafschoppen wordt?
RickT schreef op :
Het wordt 2-0, dus geen verlenging of strafschoppen. Anders zal er wel wat verschoven worden...