Samenwerking Zomaarpop festival en Dreksbak!

Tijdens de komende editie van het Zomaarpop festival zal jongerensite Dreksbak intensief samen gaan werken met Zomaarpop!

Zo kun je inmiddels al via de site van het Zomaarpop festival doorklikken naar de speciale http://live.zomaarpop.nl waar je alle social media m.b.t. Zomaarpop festival in oogopslag ziet!


De Zomaarpop organisatie is erg blij met de samenwerking omdat hierdoor de interactie tussen de bezoekers, het festival en Dreksbak toegankelijker wordt gemaakt.

Tijdens het festival zal de Dreksbak Live-Webcam opgehangen worden bij de mainstage en zal er in samenwerking met Dreksbak een speciale Twitter-Wall opgezet worden. Via het grote scherm in de zaal en via het tv scherm in de soos kun je meepraten over Zomaarpop via #Zomaarpop.

Ook zal Dreksbak zorgen voor de nodige kiekjes tijdens het festival, zodat iedereen kan nagenieten van het weekend vol gezelligheid, sfeer en natuurlijk muziek.

Zo zijn o.a. Boef en de Gelogeerde Aap, Henzel & Disco Nova, FEESTDJRUUD en Chef'Special te zien. Naast gevestigde namen is er ook genoeg te beleven aan regionale en talentvolle bands en DJ's: in de kelder (Soos Stage) en op de Main Stage.
In totaal zijn er 16 acts: van Rock/Pop tot Ska en Hiphop, van Dubstep tot Techno. We zien elkaar: op Zomaarpop en Dreksbak!

Meer informatie over het festival check: www.zomaarpop.nl of volg het festival via Twitter via www.twitter.com/zomaarpop

Reacties

RickT schreef op :
Is super vet geworden! Ik ben benieuwd hoe het gaat werken.