Samenwerking Birdman en De lange Horst

Op zaterdag 1 september zal een deel van de houseprogrammering van het Birdman Festival doorgang vinden bij De Lange in Horst. Het Festival werd eerder deze week door tegenvallende kaartverkoop afgelast door organisator L!nQ Events. Spoedberaad tussen betrokken partijen heeft dit gisteravond opgeleverd.


De houseprogrammering zal deels verplaatst worden naar de club, waar plaats is voor ca 800 bezoekers. Daarnaast zal het cafégedeelte van De Lange Horst plaats bieden aan de artiesten van het L!nQ 2 the 90’s concept, waaronder een dj-set van Dune en Criticall Mass.

Van Rengs, eigenaar van L!nQ Events en organisator van het Birdman Festival is opgelucht. “Ik ben erg blij met het aanbod van De Lange Horst om samen om tafel te gaan. Dit heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Door deze samenwerking aan te gaan kunnen we een deel van onze vaste schare bezoekers toch nog ontvangen” Janssen: ''Op het moment dat je verneemt dat het festival afgelast is, ga je naar de mogelijkheden kijken voor win-win situaties. Enerzijds kun je een collega-ondernemer uit Horst aan de Maas een helpende hand bieden; anderzijds is dit natuurlijk een prachtig evenement voor De Lange Horst."

Het programma voor deze avond is op het moment van het uitgaan van dit persbericht nog niet volledig vastgesteld. Omdat de openingstijden van de club niet geheel overeenkomen met de openingstijden van het festival, wordt er momenteel gekeken welke artiesten hun agenda hier op aan kunnen passen.

Voor dit evenement gaat de zaal open om 22.00 uur en zal er een entree geheven worden van 10 euro. Er zijn geen kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. Eerder gekochte kaarten voor het Birdman Festival zijn niet geldig. De avond eindigd om 04.00 uur.

Alle aangekochte tickets voor het festival zullen worden terugbetaald. Bezoekers worden hierover via de website www.birdmanfestival.nl nader geïnformeerd.

Reacties

RickT schreef op :
Mooi dat het gelukt is.
jannis schreef op :
Insgelijk.
jannis schreef op :
De avond eindigt hoogstwaarschijnlijk overigens om 05.00uur.
Sjors schreef op :
Is er al iets over de line-up bekend?
Sjors schreef op :
Quote: jannisAkkoord.
Helaas redden we het niet meer om hem te plaatsen. Volgende keer weer :)
jannis schreef op :
Ik denk dat we wel kunnen stellen dat het een geslaagde samenwerking was. Helaas was ik door verplichtingen elders niet zelf aanwezig. Reacties van aanwezigen? Verbeterpunten?