Rockmuziek maakt come back in America

Status Quo, Normaal, Bløf, Di-rect, Witin Temptation, de 3j’s, Karin Bloemen en vele anderen betraden ooit in America het podium. Was het niet met de kermis dan wel op het Rockweekend of samen met Rowwen Héze op het slotconcert. Dit jaar zal met pinksteren een verdwenen rock podium zijn terugkeer maken naar America. Eerste pinksterdag zal in de tuin van Station America the American Rock Experience plaatsvinden.


Een viertal tribute bands zal hier van zich laten horen. Onder deze tribute bands bevindt zich ook Dutch Floyd. Deze Pink Floyd tribute uit Noord-Limburg is hard opweg om hun naam waar te gaan maken; De beste Pink Floyd tribut van Nederland. Naast Dutch Floyd zal er ook een Kiss, Metallica en Guns ’N Roses tribute op het podium te horen zijn. De mannen van Guns2Roses zullen overkomen uit Engeland om wederom te bewijzen waarom juist zij de beste GNR-tribute van de wereld genoemd worden.
Dit evenement zal om 16:00 uur beginnen en zal plaatsvinden bij Station America in America. Voor meer informatie kijk je op http://www.stationamerica.nl.

Reacties

Janneke schreef op :
Heb der zin an!! Helaas is er zondag akelig veel te doen in de buurt!