Rock Café in Canix

Zondag a.s. is het weer zo ver, dan zullen er in Canix weer 2 jonge bandjes komen optreden. Onder de titel 'Rock Café' zullen de bands Five Minute Window en Cre8 komen spelen. Uiteraard rijden er vanuit Horst, Broekhuizen, Tienray, Venlo etc. op zondag nog steeds bussen, dus dat komt goed!

Five Minute Window is een nieuwe rock/metal band uit Wanssum en omstreken. Five Minute Window bestaat uit de nodige ervaren muzikanten en leden en ex-leden van o.a. Jellygoose en Noisy Stuff. Ze brengen een heerlijke coverset met nummers van onder andere Deftones, Biohazard, Faith No More, Anthrax en meer.

Cre8 is een rock coverband uit swolgen met als motivatie een hoop plezier te maken samen met het publiek en een strakke avond vol rock muziek neer te zetten. Denk aan nummers van Metallica, Tenacious D, Green Day en nog veel meer.

Open: 15.00u / Aanvang: 17.00u / Entree: €4,-

Reacties

RickT schreef op :
"Five Minute Window is een nieuwe rock/metal band uit Wanssum en omstreken. Five Minute Window bestaat uit de nodige ervaren muzikanten en leden en ex-leden van o.a. Jellygoose en Noisy Stuff. Ze brengen een heerlijke coverset met nummers van onder andere Deftones, Biohazard, Faith No More, Anthrax en meer."

Ik ben niet zo heel erg into metal, maar hier strooi je toch effe met 4 goede bands zeg
collisiontammi schreef op :
I know, hun zanger komt van Noisy Stuff, dus die kan veel van dit soort werk wel aan.
Tonight at your house, it is not plouse
Stannie schreef op :
haha, doe mij maar Deftones:D