Rock Café in Canix

Zondag is het weer tijd voor een Rock Café in OJC Canix, deze keer staan 30 Past 7 en een van de (voorlopig) laatste optredens van I Am A Doctor op de planning! Lottum is tegenwoordig vanuit Horst en omstreken easy te bereiken met de lijnbus, dus hoef je dat giga stuk van 6 km ook niet te fietsen!! :-).

De spits zal worden afgetrapt door 30 Past 7. Het repertoire van 30 Past 7 bestaat uit bekende nummers van o.a. Snow Patrol, Metallica, The Killers en Green Day.

Op een druilerige vrijdagavond speelde er ergens een coverband. En ook deze band speelde weer eens de ‘fantastische’ covers die iedere coverband speelt. Je kent ze wel…
Er zaten 2 mensen aan de bar die zich hier behoorlijk aan begonnen te ergeren. Ze kregen het over een coverband die nummers speelt die wat minder voor de hand liggen. Muziek waarbij iedereen zoiets heeft van; “waar ken ik die toch van?” Een band bijeen krijgen zou niet echt een probleem zijn. En dat was het ook niet. Een bandnaam was ook zo gevonden. Ook deze moest niet te voor de hand liggend zijn. I Am A Doctor was geboren.
Na enkele keren met 4 man geoefend te hebben kwam er ook een drummer bij en zo was de line-up compleet. Direct werd aan de slag gegaan met een set van nummers en dit liep erg vlot en het bleek dat de gedachten qua nummers erg op een lijn zat. Nummers van de jaren 60 tot en met nu. Pareltjes van bands als The Stranglers, The Doors, The Cure, Supergrass, REM en the Beatles zijn slechts een kleine greep uit het uiteenlopende repertoire.
Respect voor de originele nummers en bands, plezier in spelen en plezier voor het publiek zijn bij I Am A Doctor de speerpunten bij een optreden. Rock, Pop, New Wave en een vleugje Punk de ingrediënten.

Open: 15.00u / Aanvang: 17.00u / Entree: €4,-

Reacties