RAW Generation part II

Raw Generation is weer helemaal terug! Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar is deel twee een feit. Op 17 maart zullen vier hardcore acts zorgen voor een onvergetelijke avond in Blok 10 in Horst. Uiteraard hebben we ook dit jaar weer gezorgd voor een dikke line-up. Maar ook het podium is dit keer onder handen genomen en zal er uniek en spectaculair uitzien!

Om 11 uur bijt DJ Grandville het spits af, en hij begint niet rustig! Deze nieuwe hardcore DJ uit Horst zal ervoor zorgen dat Raw Generation vanaf het begin al een succes wordt. Dan is het de beurt aan El V & Tip. Deze lokale helden knallen gewoon lekker door. Na vorig jaar op Alcatrazz Festival te hebben gestaan, moet dat geen enkel probleem zijn.


Dan gaan we nog een paar treetjes hoger. Na enkele lokale DJ’s is het de taak van de enige echte DJ Kasparov om de beuk erin te houden. Deze DJ behoeft eigenlijk geen introductie, maar we doen het toch. Deze Neophyte Records DJ, bekend van de hardcore hits ‘Trapped in this world’ en ‘Part of the project’, was de afgelopen tijd onmisbaar op de grote feesten zoals Thunderdome, Qore 3.0 en Defqon. 1. En nu gaat hij ervoor zorgen dat Raw Generation net dat beetje specialer wordt.

Daarna is niemand minder dan Distorted Revelation aan de beurt en zij zullen ervoor zorgen dat Blok 10 tot in de late uurtjes doorknalt. De twee jongens van Adrenaline Tracks, het sublabel van Neophyte Records, hebben net een nieuwe release uitgebracht en stonden al op feesten zoals Defqon. 1, Project Hardcore en Q-Base. Op het einde van de avond zullen alle lokale DJ’s zich verenigen en zullen zij gezamenlijk zorgen dat het feest op een gepaste wijze wordt afgesloten!

Ook deze tweede editie van Raw Generation liegt er niet om: Dit wordt een avond om nooit te vergeten! De entree is slechts 5 euro, dus we achten alle echte hardcoreliefhebbers in Horst en omstreken aanwezig te zijn!

Reacties

Lennart schreef op :
zin in!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Nitrr schreef op :
ik ook!:) Podium wordt echt mega vet!