Raw Generation

Aankomende zaterdag 17 April is het zover, dan zal de eerste editie van Raw Generation plaatsvinden. Het feest gaat los in Blok 10, dat speciaal voor deze eerste editie extra speakers gaat plaatsen! En omdat dit de eerste editie is willen we het natuurlijk meteen goed aanpakken. Dit doen we met de grootste namen uit de hardcore scene.

We hebben een zeer mooie, diverse maar vooral knallende line-up neergezet, van gevestigde orde tot nieuwe talenten:

22:30 – 00:00 EL V & Tip
EL V & Tip zijn de 'new kids on the blok' uit Sevenum en zullen de avond gaan openen. Rustig starten is er niet bij voor deze gasten dus vanaf 22:30 uur zal het meteen los gaan.

00:00 – 01:00 Nosferatu
Hierna zal de man van het bekende Enzyme Records de regie in handen nemen. Nosferatu staat mixtechnisch bekend als een van de beste hardcore DJs. Een genot om te zien hoe deze man zoveel energie in zijn sets stopt. Hij heeft boekingen over de hele wereld en staat dezelfde avond ook nog op InQontrol te draaien. Bekend van recente hits als When Angels Cry, Bloodlust en Requiem of the Fallen (samen met Tha Playah) en hij heeft onder andere anthems voor Thunderdome en Nightmare op zijn naam staan. Kom dat zien dus!

01:00 – 02:00 Distorted Revelation
Deze twee talenten zijn hard op weg om heel groot te worden. De een komt uit Horst en de ander helemaal uit Veendam. Maar dat houdt ze niet tegen! Ze hebben inmiddels al een aantal zeer goed ontvangen platen (Too Much Pain) en remixen uitgebracht en er belooft nog heel wat te komen. Misschien lichten ze deze avond wel een tipje van de sluier?

02:00 – 03:00 Re-Style
Lekker lompe kicks. Dit is waar Re-Style bekend om staat en dat zal hij dan ook komen bewijzen.
Re-Style bracht in 2002 al zijn eerste plaat uit op Masters of Hardcore en is daar sinsdien niet meer weggegaan. Met oudere hits als Right Here, Right Now en Relytsed en ook nieuwe hits zoals Asskicked, Planetgroover en Get it Crackin' weet je zeker dat het goed zit.

03:00 – 04:00 Dj Mercenary VS The Menace.
Om de avond af te sluiten hebben we niemand minder dan de vaste hosts van Masters Of Hardcore radio uitgenodigd. Eerder stonden Mercenary en The Menace al op feesten als Masters of Hardcore, Army of Hardcore, Nature One, Dominator en Megarave. Maar zaterdagavond komen ze in Horst laten zien waarom ze het zover geschopt hebben.

Van begin tot eind knallen zoals het hoort dus. Tel hierbij op dat de entree slechts € 6.50 bedraagt en je hebt een feestje dat je als hardcore liefhebber (of eigenlijk iedereen) gewoonweg niet mag missen.
De minimum leeftijd is 18 jaar dus neem je ID mee anders kom je er niet in. Zorg ook dat je er op tijd bij bent want vol=vol!

See you Saturday!

Reacties

Lennart schreef op :
heb er heel veel zin in :)
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Yvv schreef op :
18+ ja? kut man haha :P
Yvv schreef op :
18+ ja? kut man haha :p
Koen schreef op :
kei kut...
mikkels schreef op :
Dit word genieteeeeeeeeeh
mw
mikkels schreef op :
Ik heb geen ID meer ( verloren ofzo ) maar ben wel 18 geweest.. kom ik dr dan toch in ?
mw
Lennart schreef op :
vast
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.