Rabo Popquiz tijdens Zomaarpop festival

Denk jij popkennis te hebben? Of vindt jij het leuk om toffe prijzen te winnen? Doe dan tijdens Zomaarpop mee aan de Rabo Popquiz tijdens Zomaarpop!

De Rabo Popquiz is gebaseerd op het welbekende 'Petje op, Petje af'. Iedereen krijgt een petje en de Rabo Popquiz kan beginnen! In diverse rondes zullen verschillende filmpjes / vragen worden gepresenteerd op een groot scherm. Aan jouw dan de taak te laten zien of het antwoord klopt (petje op) of fout is (petje af). Degene die uiteindelijk overblijft wint een toffe prijs!


De prijzen, aangeboden door de Rabobank, bestaan o.a. uit het nieuwe album van Rowwen Heze, ‘Geal’ en het boek ‘Kaal’ van Marco Roelofs, zanger van de Heideroosjes. Daarnaast zijn er ook kaartjes te winnen voor toffe muziekconcerten.

In totaal worden er vijf rondes gespeeld. De presentator van de Rabo Popquiz is MC Mster, ook wel bekend als Koen Mijnster. Durf jij het aan om mee te doen? Wij dagen jouw in ieder geval uit!

Wanneer?
Zomaarpop dag 2 (zondag 14 oktober)

Aanvang?
16.15 uur - main stage

In aanloop naar het festival zijn er in het kader van deze bijzondere popquiz tickets te winnen voor het Zomaarpop festival. Houdt daarvoor het Twitter-account (www.twitter.com/Zomaarpop) en de Facebook-pagina (www.facebook.com/Zomaarpop) van het festival in de gaten.

Op www.zomaarpop.nl is alle informatie over het festival en de line-up te vinden.

Reacties