Q-Nix: For The Danceminded

18 april 2009
Q-nix: For The Danceminded
Met: Luc T, Mash, Blackout, DJ Jones

Q-nix, op 18 april in OJC Canix Lottum is er een dance evenement waarop Canix nieuwe paden zal betreden. Met DJ’s als Blackout en Jones, maar ook lokaal talent zoals Luc T en Mash zal iedereen gewoon vol gas los gaan op de harde beats en de nieuwste platen in de hardere styles van de dance!


Luc T is een talentvolle lokale DJ, uit Lottum, en heeft al op enkele feesten gestaan. Op deze avond zal hij het publiek weer laten knallen met zijn house beats!

DJ Mash (Dennis Wijnhoven) is een jonge talentvolle DJ. 16 jaar geleden geboren als zoon van een DJ in ruste, en een geweldige moeder heeft deze jonge gast het plaatjes draaien ontdekt! Slechts twee jaar geleden begonnen met het luisteren en draaien van de hardere dance stijlen, thuis en in de plaatselijke soos, heeft hij al enige bekendheid in de regio verworven. Maar deze DJ wilde meer. De ene platenspeler werd ingeruild voor een andere, zijn kamertje op de eerste verdieping werd ingeruild voor een heuse ministudio op de werkvloer. Draaien alleen in soos D!M is niet langer de enige plek waar hij zijn talenten laat zien én horen. Deze DJ gaat Nederland veroveren! En wie weet nog veel meer…

DJ Blackout (Bram Verdellen) is een veelgevraagde DJ in het zuiden van Nederland, daarnaast heeft hij 4 jaar gedraaid als resident DJ voor Club Life in Rimini. DJ Blackout kwam in contact met housemuziek in het begin van de jaren 90 en is begonnen met het draaien van hardcore in 1997. Na het draaien van verschillende soorten muziek heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld wat nu bekend staat als Hardstyle. Een selectie van de beste hardstyle foorfillers gecombineerd met de mix skills van DJ Blackout is wat deze DJ zo speciaal maakt! Met zijn muziek krijgt hij het publiek altijd in beweging!

De afsluiter voor dit feest is Wouter Jansen a.k.a. DJ Jones. DJ Jones begon zijn DJ carriere in 1997 als resident DJ in de Boulevard (Veghel). In 2006 is DJ Jones samen met een goede vriend (B-Front) begonnen met het produceren van eigen trakcs. Na een dag in zijn eigen studio waren de eerste ideeen voor ‘Lunatick’ al een feit. Het label United Red had meteen interesse en bracht de plaat uit…. Deze release werd een groot succes! Het werd zelfs de best verkochte vinyl van de dJ’s op de United Red catalogus! Deze nummers werd ook toegevoegd op de playlist van elke grote hardstyle DJ in de wereld! In 2007 kreeg DJ Jones de kans om te draaien op het feest van een vriend/collega Raoul: X-Qlusive Zany. Twee weken later werd hij gevraagd om op Defqon 1 te draaien! De stijl van DJ Jones is het beste te beschrijven als ruw, knallend en energiek!

Open: 20.00u / Aanvang: 21.00u / Entree: €6,- / info: www.canix.nl

Reacties